Χ. Χολίδης: “Στην αρχή η Δούκισσα δεν μου έδινε καμιά σημασία”

Για τη σχέση του με την Δούκισσα Νομικού και πώς αντιμετώπισε στην αρχή τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους, μίλησε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή “Βράδυ”.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι στη αρχή δεν ένοιωθε πολύ άνετα με τη δημοσίευση τη σχέση τους: “Στην αρχή φοβόμουν, είναι άλλο να φαντάζεσαι ότι μπορεί να γίνει και άλλο να το ζεις” ανέφερε.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής δεν ήταν κάτι που επιδίωκε: “Δεν το προσπάθησα η ιστορία θα αποδείξει αν είναι καλό η κακό. Εγώ προσωπικά δεν το προσπαθώ πότε αυτό. Δεν το έκανα ούτε παλιότερα γενικά στη ζωή μου.”

Ο Χρήστος μιλώντας για την αρχή της γνωριμίας τους με την Δούκισσα ανέφερε: “ Ήταν πολύ δύσκολα, δεν μου έδινε καμία σημασία”

Τέλος εξομολογήθηκε ότι δεν έχει γνωρίσει τους γονείς της αγαπημένης του αλλά έχει μιλήσει μια φόρα με τον πατέρα της στο τηλέφωνο: “Δεν ντρέπεται η Δούκισσα εγώ ντρέπομαι πιο πολύ, εγώ γενικά σέβομαι πολύ τους γονείς. Κάποια στιγμή τα Χριστούγεννα μιλήσαμε με τον πατέρα της στο τηλέφωνο. Μίλησα στον άνθρωπο για χρόνια πολλά και ίδρωσα. Δεν τα έχω ξανά κάνει εγώ αυτά δεν μου έχει ξανά τύχει.”

Read More

And More