Χρ. Χολίδης: “Δύο άνθρωποι που ήταν ζευγάρι δεν μπορεί να γίνουν φίλοι”

Όπως δηλώνει στη συνέντευξή του στο People του Πρώτου Θέματος: “Έχω κάνει τρελά πράγματα για μια γυναίκα. Ό,τι μπορεί να φανταστεί το μυαλό σου το έχω κάνει. Δεν έχω όρια. Άμα θέλω κάτι, μπορεί να φτάσω στο διάστημα, να μπω σε τροχιά”.

Αναφερόμενος σε όσα η Δούκισσα είπε στην εκπομπή ΟΛΑ ότι με τον Χρήστο εξακολουθούν να μιλάνε ο ίδιος δηλώνει: “Αφού το είπε, τι να κάνω εγώ; Δεν είναι εύκολο να μιλάς και είμαι αντίθετος. Δε νομίζω πως δύο άνθρωποι που ήταν ζευγάρι μπορεί να γίνουν φίλοι. Στο μέλλον ίσως, ναι”.

Ποιον θεωρεί βασικό λόγο χωρισμού σε ένα ζευγάρι από τη στιγμή που και οι δύο είναι όμορφοι και πετυχημένοι; “Μακάρι να υπήρχε ένας κανόνας να ήταν όλοι ευτυχισμένοι και να μη χώριζε κανείς. Μια μέρα ξυπνάς, σκέφτεσαι το κόκκινο, ο άλλος το πράσινο και δεν βγαίνει χρώμα” απαντά αινιγματικά.

Όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο τελευταίο του βιντεοκλίπ και το γεγονός ότι στην εκπομπή του Θέμου έκαναν πλάκα για το θέμα ξεκαθάρισε: “Η κοπέλα είναι φίλη μου. Την κάλεσαν, αλλά ούτε καν ασχολήθηκα. Μάλιστα, επειδή είχα αγώνα εκείνη τη μέρα δεν είδα την εκπομπή”.

Έχει νέα σχέση ο Χρήστος Χολίδης; “Έχω μια σχέση, αλλά είναι στο εξωτερικό. Το όνομά της ξεκινάει από Ρι- και τελειώνει σε -άνα!” δηλώνει αστειευόμενος! “Πέρα από την πλάκα, είμαι μια χαρά. Έχω τους φίλους μου, τις δουλειές μου. Έχω βγάλει το τραγούδι “Έπαθα και έμαθα” ενώ το επόμενο τραγούδι βρίσκεται στα σκαριά και θα είναι πρόταση!”

Με τι ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο του; Μπάσκετ, padel (μια εκδοχή του τένις) ενώ παραδέχεται: “Τώρα γυμνάζομαι περισσότερο από την εποχή που ήμουν επαγγελματίας αθλητής. Έχω χάσει 13 κιλά”.

Πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 10 χρόνια;
“Μακάρι να έχουμε την υγεία μας γιατί πολλά γίνονται. Τέτοιου είδους σχέδια δεν κάνω. Σε δέκα χρόνια θα ήθελα να ζω”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More