Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.03.2012 | 12:35

M. Xoύκλη: "Θα ζούσα και με λιγότερα χρήματα και σε μικρότερη πόλη"

M. Xoύκλη: Θα ζούσα και με λιγότερα χρήματα και σε μικρότερη πόλη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μαρία Χούκλη μίλησε για τους σταρ δημοσιογράφους, για το αν θα μπορούσε να ζήσει με λιγότερα χρήματα, για την χαρά που έχει ακόμα όταν πηγαίνει στο γραφείο της, αλλά και για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με το καρκίνο.
 
Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τους σταρ δημοσιογράφους: “Την τελευταία δεκαετία της χαζο-λάμψης, της φούσκας, έχει επιβληθεί αυτό το πρότυπο του σταρ δημοσιογράφου της τηλεόρασης, ενώ έχουμε εξαιρετικούς ραδιοφωνατζήδες, εξαιρετικούς αρθρογράφους που δεν είναι σταρ. Αυτές οι “χαντρούλες” της τηλεόρασης μου προκαλούν αποστροφή τώρα πια.”
 
Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να ζήσει και με λιγότερα χρήματα: “Και με λιγότερα χρήματα θα ζούσα και σε μικρότερη πόλη, αρκεί να έβρισκα να κάνω κάτι που να με γεμίζει. Η πόλη πια, και μένω στο κέντρο, είναι ένας τόπος υστερίας. Τον τελευταίο χρόνο παρατηρώ πως όταν θέλω πραγματικά να ξεκουραστώ, θέλω να βρεθώ στη φύση. Παλιότερα ήθελα να είμαι με κόσμο συνέχεια. Το καλό με αυτή την κρίση είναι ότι σάρωσε τις παλιές μας πεποιθήσεις για το ποια είναι η πραγματική ζωή και τι έχουμε αληθινά ανάγκη.”
 
Για την αυτοκριτική που κάνει στον εαυτό της αποκάλυψε: “Θα έπρεπε να είμαι λίγο πιο θαρραλέα. Αυτό που έχω καταλάβει με την πάροδο του χρόνου είναι ότι δεν μπορούμε εύκολα να ξεφύγουμε από τον χαρακτήρα μας. Κάνουμε βέβαια κάποια βήματα για να βελτιωθούμε και να ξεφύγουμε. Σημασία έχει τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. Δεν θα πω το “αν ξαναζούσα από την αρχή θα έκανα τα ίδια ακριβώς”. Θα έκανα πολλά και πολύ διαφορετικά. Είμαι 26 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και εξακολουθώ να πηγαίνω στο γραφείο με την χαρά και την περιέργεια της νεοφώτιστης.”
 
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10