Γ. Χρανιώτης: “Δεν περίμενα ότι θα φύγω από το Dancing!”

Για την αποχώρησή τους από το “Dancing with the stars” μίλησαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η ντάμα του Τζένη. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως δεν περίμενε να φύγει τόσο γρήγορα από το παιχνίδι και σημείωσε πως νιώθει πολύ χαρούμενος που άκουσε τόσο θετικά σχόλια από όλους.

“Δεν το περίμενα ότι θα φύγω, ήμουν σίγουρος ότι θα έμενα στο show, γιατί χορέψαμε καλά θεωρώ. Μόλις κατεβήκαμε από τη σκηνή και ρώτησα τη Τζένη πώς τα πήγαμε, εκείνη μου είπε ότι ήταν μια χαρά, οπότε εγώ χαλάρωσα και περίμενα μετά τʼ αποτελέσματα. Ξαφνιάστηκα και στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι εμείς είμαστε εκείνοι που θα φύγουμε τελικά”, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου.

Ακόμη, όσον αφορά τις λίγες ψήφους που πήρε, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: “Δεν έκανα “προεκλογική εκστρατεία” για να με ψηφίσουν περισσότεροι. Είμαι ανίκανος για κάτι τέτοιο. Το μόνο που έλεγα πάντα στους φίλους μου ήταν να μας δουν να χορεύουμε και αν τους αρέσαμε τότε να μας ψηφίσουν. Νιώθω περίεργα με όλο αυτό που έχει συμβεί. Είναι σαν να είμαι σʼ ένα πάρτι, να χορεύω συνέχεια όλο το βράδυ και ξαφνικά να έρχεται η αστυνομία και να μας λέει ότι “το πάρτι τελείωσε, πηγαίνετε σπίτια σας”. Όμως χαίρομαι για όλα αυτά τα σχόλια που άκουσα από διάφορες εκπομπές και από τον κόσμο κι έλεγαν ότι δεν ήταν “αναμενόμενη” η αποχώρησή μας. Τους ευχαριστώ πολύ όλους! Και ναι, αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ξαναέκανα και δε θα άλλαζα τίποτα απʼ αυτά που έχω κάνει έως τώρα”, σημείωσε ο Γιώργος.
Από την μεριά της, η ντάμα του η Τζένη, μίλησε για το διάλογο που είχε με τον Φωκά Ευαγγελινό αμέσως μετά την εμφάνισή τους την Κυριακή: “Δεν ήταν κακός ο τρόπος μου με τον οποίο μίλησα στον Φωκά για να είναι αυτή η αιτία που φύγαμε από το παιχνίδι. Επειδή θέλω να βελτιώνομαι στη δουλειά μου, θέλω να μαθαίνω πού έκανα λάθος, πού υπάρχει πρόβλημα για να μπορέσω να εξελίξω και τον μαθητή που έχω να διδάξω και να τον κάνω καλύτερο. Ο λόγος που διαφώνησα με τον Φωκά ήταν γιατί μου έκανε ένα γενικό σχόλιο για τη χορογραφία και δε μου είπε ποιο σημείο συγκεκριμένο έπρεπε να διορθώσω”.

Read More

And More