Σ. Χρηστίδου: “Αγαπώ πολύ το σώμα μου και θέλω να μου χαρίσει κι άλλα παιδιά!”

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για την περιπέτεια με το καυτό βίντεο, για το αν ζηλεύει τον άντρα της, για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, για τα πολλά παιδιά που θέλει να κάνει αλλά και για την δίαιτα!
Όταν έμαθε για το πονηρό βίντεο που υπάρχει στο internet η ίδια είπε ότι δεν έκανε τίποτα : “Δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται. Το βρίσκω αστείο. Υπάρχουν δεκάδες τέτοια sites που χρησιμοποιούν το όνομά σου χωρίς να υπάρχει φωτογραφία ή βίντεο.”
Στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν ζηλεύει τις θαυμάστριες του Θοδωρή Μαραντίνη : “Δεν μπορείς να στηρίζεις όλη σου την ζωή πάνω σε έναν άνθρωπο και μετά να έχεις αμφιβολίες. Εμένα οι θαυμάστριές του με συμπαθούν. Έτσι λένε τουλάχιστον όταν με συναντούν!”
Η Σίσσυ θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της και να κάνει και δεύτερο και τρίτο παιδί : “Θεωρώ όμως ότι πρέπει να υπάρχει μια απόσταση από το ένα παιδί στο άλλο, για να του δώσεις και τον χρόνο που θέλεις να δώσεις, όχι απαραίτητα αυτόν που χρειάζεται.”

Τέλος αποκάλυψε ότι δεν συνεχίζει την δίαιτα και ότι της αρέσει το σώμα της : “Έχω φτάσει στα κιλά που ήμουν όταν έμεινα έγκυος. Πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες και τις λατρεύω. Δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να κάνω κάτι επώδυνο για να χάσω τα κιλά μου. Αγαπώ πολύ το σώμα που μου χάρισε το παιδί μου και θέλω να μου χαρίσει κι άλλα.”

Read More

And More