Με “καθαρό” πιστόλι τύπου Zastava σκότωσαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής – Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Με πιστόλι τύπου Zastava το οποίο δεν ταυτοποιήθηκε με προηγούμενη υπόθεση πυροβόλησαν οι δράστες τα μέλη της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση όλοι οι κάλυκες προέρχονται από το ίδιο όπλο.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το Mega, η αντιτρομοκρατική έχει στα χέρια της ένα βίντεο απο κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης. Στο βίντεο έχει καταγραφεί όλο το περιστατικό και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για ψυχρό, κυνικό, πολύ καλά ενημερωμένο επαγγελματία εκτελεστή.

Ο 29χρονος τραυματίας Αλέξανδρος Γέροντας, γιος δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Κηφισιάς και πατέρας ενός παιδιού, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε ύστερα από τέσσερις ώρες, με τους γιατρούς να λένε ότι πήγε καλά, ωστόσο δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι διασωληνωμένος στην εντατική

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο τραυματίας υποβλήθηκε σε
σπληνεκτομή και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός άντρας έφερε κάκωση σπλήνας, τραυματισμό στομάχου, ρήξη διαφράγματος και τρεις τραυματικές ρήξεις πνεύμονα και ενδοπνευμονική αιμορραγία.

Διάβασε στο NewsIt το χρονικό της επίθεσης

Read More

And More