Σοκαριστικές αποκαλύψεις – Η εκπαίδευση του κρυφού στρατού της Χρυσής Αυγής και ο αρχηγός που “γνωρίζει τα πάντα”

Πέντε 24ωρα μετά τη στυγερή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τα χέρια χρυσαυγίτη, ο κυριακάτικος τύπος φιλοξενεί συνετεύξεις εν ενεργεία στελεχών της Χρυσής Αυγής που αποκαλύπτουν τα σκοτεινά μυστικά της.

Ενεργό μέλος του Πυρήνα Χρυσής Αυγής σπάει τον όρκο σιωπής και μιλώντας στο Εθνος της Κυριακής, αποκαλύπτει πως ο αρχηγός γνωρίζει τα πάντα. “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενημερωθεί για το παραμικρό. Ο Μιχαλολιάκος πάντα μας έλεγε οτι αν δράσετε μεμονωμένα δεν θα σας καλύψει το κίνημα. Πάντα θα δρούμε σαν ομάδα” λέει χαρακτηριστικά.

“Υπάρχει ιεραρχία. Δηλαδή ένα μέλος λέει κάτι στον πυρηνάρχη. Ο πυρηνάρχης το μεταφέρει στον βουλευτή που είναι αρμόδιος για την τοπική οργάνωση και ο βουλευτής στον αρχηγό”

Το μέλος της Χρυσής Αυγής εξηγεί γιατί έσπασε τη σιωπή του: “Γιατί διαφωνώ ριζικά με το φόνο ενός Έλληνα. Είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Πρότυπό μου ήταν ο Χίτλερ και εξακολουθεί να είναι και δεν το αποκρύπτω αυτό. Οι πραγματικοί χρυσαυγίτες είναι νεοναζιστές, το λέγαμε με τιμή. Πιστεύουμε στον Χίτλερ. Στη Δηλιγιάννη πωλούσα το «Αγών μου» έως τις εκλογές. Μετά μπήκαν τα βιβλία του Κασιδιάρη”.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More