Σ. Χρηστίδου: Με τον Θοδωρή υπάρχουν στιγμές πάθους αλλά δεν είναι μια σχέση πάθους!

H Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζεται από τη Ρούλα Ρέβη και μιλά στο περιοδικό Glow και τον Άρη Καβαντζίκη για τις φήμες, την εκπομπή της, τον σύζυγό της Θοδωρή αλλα και τις στιγμές της στο σπίτι!

Οι φήμες λένε ότι το κορίτσι που ξεκίνησε για να γίνει ηθοποιός από τη σχολή Θεοδοσιάδη, είδε η ζωή της άλλα μονοπάτια, πιο τηλεοπτικά. Αυτοσαρκάζεται και λέει: ” Το θέατρο τελείωσε για μένα. Όταν συνατούσα μπροστά μου ταλέντα, ήξερα ότι “δεν το έχω”. Αυτή η δουλειά με πήγε εκεί που ήθελε. Δεν την πήγα εγώ. Ξεκίνησα ειδησεογραφικά, αλλά κατέληξα στην ψυχαγωγία. Περνάω καλά με αυτά που κάνω.”

“Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα για να ασχολείται με ψεύτικες φήμες και επιφανειακά τεχνάσματα. Το θέμα “φήμες” το έζησα και το ζω… Δεν θα απαντήσω ποτέ.”

Για την εκπομπή της

“Η εκπομπή μας πάει καλά αλλά στο απέναντι κανάλι πάει καλύτερα. Ε και; Το κανάλι έχει δηλώσει πως τα νούμερα είναι μια χαρά. Και εννοείται και στις δύο εκπομπές μας ευνοεί το ότι η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε ζώνη… Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, δεν ξέρεις αν θα έχεις. Είναι πολύ αγχωτικό…”

Για τον σύζυγό της

“Με τον Θοδωρή είμαι ακόμη ερωτευμένη αλλά ο έρωτας πλέον είναι συντροφικός, εμπεριέχει αγάπη και βάθος. Η τρυφερότητα με απογειώνει περισσότερο από το το πάθος. Κι αν το θέσω διαφορετικά με τον Θοδωρή υπάρχουν στιγμές πάθους, αλλά δεν είναι σχέση πάθους.”

Ρουτίνα

“Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού μας, έγινε ο γάμος μας και θέλαμε να βάλουμε μια φωτογραφία μας στην είσοδο του πάρτυ. Ε, λοιπόν δεν είχαμε ούτε μία. Ήμασταν σε όλες μαζί με το μωρό. Εκεί ξαφνικά σκεφτήκαμε, πως το “χάσαμε” μεταξύ μας και είχαμε πέσει με τα μούτρα στο παιδί. Αργότερα βρήκαμε ισορροπία και βρήκαμε χρόνο ο ένας για τον άλλο.”

Ομορφιά
Αυτή την περίοδο ζυγίζει 62 κιλά και δηλώνει:

“Τη μία εβδομάδα τρώω κανονικά και την επόμενη σταμτώ. Δεν μπορώ να ζω με μήλα και μαρούλια. Το αγαπάω το φαγητό. Και ό,τι και να λέμε , μπορεί να έχω επανέλθει στα κιλά μου αλλά το σώμα μου δεν έχει επανέλθει στην προηγούμενη μορφή του, καθώς έκαναν εμφάνιση χαλάρωση και κυτταρίτιδα…”

Και όχι στη διαδικασία botox δεν έχει μπει, παρόλο που της το έχουν προτείνει άνθρωποι της τηλεόρασης.

Read More

And More