Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει αν πέρασε κρίση στο γάμο της με τον Θοδωρή!

Η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά μετά και τον ερχομό του δεύτερου γιου της και η Σίσσυ Χρηστίδου μοιάζει να το απολαμβάνει. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει τις ισορροπίες της με τους τρεις άντρες στο σπίτι της και μιλά ανοιχτά για όλους και για όλα.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Like” η Σίσσυ αποκαλύπτει πως θέλει να κάνει και τρίτο παιδάκι και εξομολογείται πως το πρώτο παιδί είχε φέρει δυσκολίες στην προσαρμογή του ζευγαριού, αλλά ποτέ δεν έφθασε στο σημείο να χωρίσει με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη.

“Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χωρίσουμε. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο Φίλιππος, είχαμε δυσκολία στην προσαρμογή και δεν ξέραμε πώς να το χειριστούμε. Το χάσαμε! Ακόμα και τότε, όμως, ήμασταν μαζί και χέρι – χέρι το παλέψαμε. Ποτέ δεν ήρθαμε αντιμέτωποι, πάντα ήμασταν σύμμαχοι”, είπε και συμπλήρωσε: “Είμαστε οκτώ χρόνια μαζί με τον Θοδωρή. Φυσικά και είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι ένας άντρας πολύ απρόβλεπτος και δεν αφήνει ποτέ τη σχέση μας να λιμνάσει. Η ζωή δίπλα του είναι μια συνεχής περιπέτεια. Είναι αδύνατον να βαρεθείς”.

Μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τις αλλαγές που ήρθαν στην εμφάνισή της, δήλωσε: “Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 40 κιλά. Σταμάτησα να ζυγίζομαι όταν έφθασα τα 97! Αυτή τη φορά, στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα γύρω στα 20 κιλά και ακόμη δεν έχω επανέλθει πλήρως. Είμαι όμως σε καλό δρόμο”.

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, εξομολογήθηκε: “Θα ήθελα πολύ και ένα τρίτο παιδί. Μου αρέσουν οι μεγάλες οικογένειες. Θα ήταν ωραία να έρθει κι ένα κοριτσάκι, γιατί με τρεις άνδρες νιώθω λίγο μόνη, αλλά το βασικό είναι ότι θα επιθυμούσα και άλλο παιδί. Το φύλο λίγο μας νοιάζει”.
Διάβασε περισσότερα στο “Like” που κυκλοφορεί!

Read More

And More