Χριστίνα Αλούπη: Το Dancing, τα botox και οι γυμνές φωτογραφήσεις!

Από το Λος Άντζελες ήρθε στο Dancing with the stars και κατάφερε να ξεχωρίσει. Η Χριστίνα Αλούπη μιλά στο “Εγώ!” και την Κατερίνα Μπούσιου για το show χορού, τα botox και τις γυμνές φωτογραφήσεις.
“Έχω απορρίψει δυο προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση στην Αμερική και πρόσφατα στην Ελλάδα. Αισθησιακή σκηνή ως ηθοποιός δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω. Βασική προϋπόθεση βέβαια και σε αυτήν την περίπτωση είναι να το δικαιολογεί το σενάριο και όχι να γίνει για εμπορικούς λόγους”, είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, η ίδια ακούει με χαρά τους συνεργάτες της να μιλούν για τη σέξι εμφάνισή της, αν και εκείνη στην καθημερινή της ζωή είναι ιδιαίτερα σεμνή. “Στην προσωπική μου ζωή οι επιλογές μου δεν έχουν καμιά σχέση με αυτήν την εικόνα, είμαι αρκετά σεμνή στις εμφανίσεις μου. Η σέξυ εικόνα είναι κομμάτι της δουλειάς μου”.
Μέχρι που θα έφτανε όμως η Χριστίνα για να μείνει όμορφη και δροσερή;
“Προσέχω αρκετά στο θέμα της διατροφής. Δεν έχω φτάσει ποτέ στα άκρα”, είπε και συμπλήρωσε: “Δεν έχω κάνει botox. Αν έπειτα από χρόνια φθάσω στο σημείο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέπτη, θα κάνω κάτι για να αισθανθώ καλύτερα”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More