Στο πένθος η Χριστίνα Μαραγκόζη – Τα σπαραχτικά λόγια για το θάνατο του πατέρα της

Δύσκολες ώρες περνά η Χριστίνα Μαραγκόζη που έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα της. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο καιρό μετά το θάνατο του Αντώνη Βαρδή (πρώην συζύγου της) ήρθε ξανά αντιμέτωπη με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, που την έκανε να λυγίσει.
Ο πατέρας της, που έμενε στο Άγιασμα Καβάλας, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, Η Χριστίνα μάλιστα ταξίδευε συχνά στην καβάλα για να βρίσκεται στο πλευρό του. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Συντετριμμένη, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε την Κυριακή στο προφίλ της στο Facebook μια οικογενειακή φωτογραφία με τους γονείς της και την αδελφή της. Ενώ, λίγες μέρες νωρίτερα έγραψε ένα σπαραχτικό μήνυμα για το χαμό του πατέρα της.

“Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ……ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΡΧΕΣ!!!!! ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗ…….ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ….. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ´´ΜΠΑΜΠΑ ´´…..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ….ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ……………………………. ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ…….ΑΝΤΙΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ……..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ…..ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΘΛΙΨΗ……….ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ……ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ………ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ………”, έγραψε στο προφίλ της και ανέβασε μια φωτογραφία του, ενώ ευχαρίστησε και όλους όσους την στήριξαν σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Read More

And More