Χριστίνα Παππά: Λέω «ναι» στα botox, αλλά φοβάμαι τις πλαστικές!

Με αφορμή τα 45α γενέθλια της, η Χριστίνα Παππά μίλησε στο περιοδικό PEOPLE, για τις μεθόδους που τη βοηθούν να διατηρείται νέα, τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλά και για το πως φαντάζεται τον επόμενο σύντροφο της.

Στην ερώτηση για το πως νιώθει αποκαλύπτοντας την ηλικία της είπε: Για να είμαι ειλικρινής, αν ήμουν μόνη μου, θα έκρυβα μερικά χρόνια! Αλλά έχω ένα παιδί που είναι γεννημένο το 1985, οπότε δεν το κάνω. Από την άλλη, λένε ότι είμαι 50 και 55! Έτσι, καλύτερα να λέω εγώ την ηλικία μου, για να μη με μεγαλώνουν! Είμαι συμβιβασμένη με την εικόνα μου. Ξέρεις, μετά τα 40, βλέπεις την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση, βλέπεις αλλαγές, δεν μπορείς να είσαι όπως στα 25 σου! Αλλά σ’ όποιον αρέσουμε! Πηγαίνω στη δερματολόγο μου, την Ντόλη Φατσέα, και κάνω ό,τι χρειάζεται το πρόσωπό μου, θεραπείες με botox και υαλουρονικό οξύ. Και κάνω μηχανήματα για το σώμα μου, επειδή βαριέμαι να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Λέω «ναι» σε τέτοιες θεραπείες, αλλά φοβάμαι τις πλαστικές!

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας επιβεβαίωσε όσα είχαν ακουστεί για το εξώδικο που δέχτηκε από το συνεργάτη της σε ένα απ΄τα εστιατόρια που έχει μαζί με τον γιο της, λέγοντας: “Ναι είναι αλήθεια. Χωρίς να θέλω να πω πολλά, θα πω ότι απάντησα και εγώ με εξώδικο αλλά και μηνύσεις. Αυτό που συνέβη είναι αποτέλεσμα της καλοσύνης μου, που την εκμεταλλεύονται. Θα ήθελα να έχω ένα σύντροφο, όχι για να με στηρίζει οικονομικά, αλλά για να είναι η κολόνα μου. Να βάζει κάποιους ανθρώπους στη θέση τους. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου, αλλά όχι σύντροφος. Θα ήθελα έναν άντρα δίπλα μου, δυνατό. Να με πιάσει από το χέρι και να μου πει «κούκλα μου, τι έχεις; Θα τους τσακίσω όλους!».

Τέλος για την σχέση που της “χρέωσαν” με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είπε: Ο κόσμος, αντί να κοιτάξει την ουσία, ασχολείται με κάτι άσχετο. Έτυχε να υπάρχει σημαντικότατο θέμα επικαιρότητας μέσω μιας τεράστιας επιτυχίας –που είναι επίτευγμα για μένα– του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κι ασχολήθηκαν με το ότι ένας άντρας ακουμπούσε το πόδι μιας γυναίκας. Άντρας είναι, συγνώμη! Δεν έκανε έγκλημα. Κάνει τέλεια τη δουλειά του, με μια μεγάλη επιτυχία εκείνες τις μέρες, την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά, μια επιτυχία που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Ασχολήσου μ’ αυτό, ρε φίλε, και όχι με το αν έπιασε το μπούτι μου. Του αξίζει του Μιλτιάδη ένα «μπράβο». Όλοι οι πολίτες είμαστε αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς, αλλά πιστεύω πως ο συγκεκριμένος είναι εξαίρεση. Δεν μπορείς να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι. Ο Μιλτιάδης είναι πανέξυπνος και θα πάει πολύ μπροστά, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Αλλά είναι και άνθρωπος! Θα ταμπουρωθεί σε ένα δωμάτιο επειδή είναι υπουργός; Δεν θα έχει φίλους και προσωπικές στιγμές; Δηλαδή, αν δεν είχε κάνει καλά τη δουλειά του, τι θα έλεγαν;

Διάβασε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Read More

And More