Η Μ. Χρουσαλά δίνει την πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο της!

Για τον έγγαμο βίο, τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά. Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη συνέντευξή της μετά το γάμο και το πάρτυ στο θωρηκτό Αβέρωφ που είχε προκαλέσει πλήθος από σχόλια.

Η ίδια φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της αυτήν την ιστορία και χαίρεται κάθε στιγμή του έγγαμου βίου της. “Μπορώ να πω ότι ο έγγαμος βίος είναι και καλύτερος απ’ ότι φανταζόμουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”. Η ίδια πρόσθεσε ότι η οικογένειά της αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή της και αποκάλυψε πως της αρέσει να μαγειρεύει και να ασχολείται με το σπίτι της.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, η Μαριέττα απάντησε το εξής: “Ναι, θα θέλαμε πολλά παιδιά και μακάρι να τα αποκτήσουμε… Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις μια εγκυμοσύνη, αλλά νομίζω ότι είμαστε και οι δυο έτοιμοι να αποκτήσουμε ένα παιδάκι και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας”.
Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, το γνωστό μοντέλο είπε: “Με ενθουσιάζει ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του παιχνιδιού… Με τιμά που με τη συμμετοχή μου στο show μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!”

Read More

And More