Μ. Χρουσαλά: “Δεν έχουμε τσακώθει ποτέ με τον Λέοντα”

Η Μαριέττα ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και συγκεκριμένα στο αν θα ήθελε ένα παιδί! “Εννοείται ότι θα ήθελα πολύ να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί, αλλά αυτό δεν είναι δώρο για την Πρωτοχρονιά, αλλά δώρο ζωής. Εύχομαι το 2012 να μου φέρει ένα παιδί. Είναι κάτι που θέλουμε και οι δυο μας πάρα πολύ”, δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό “OK!”.
Τι είναι αυτό που την κερδίζει στον Λέοντα; “Ο Λέοντας με κερδίζει καθημερινά με την συμπεριφορά του. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε τον ξεχώρισα για την ευγένεια και τους τρόπους του…Είναι πραγματικός τζέντλεμαν, έχει στοιχεία που δεν διαθέτουν πολλοί άντρες και μου κάνει εντύπωση πόσο προνοητικός είναι” εξομολογήθηκε η ίδια.
Τι ήταν αυτό που την έκανε να πει αυτό τον άντρα θέλω να τον παντρευτώ; “Με τον Λέοντα περνάμε πολύ καλά μαζί. Γελάμε διασκεδάζουμε, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Η ομορφιά ύστερα από δέκα χρόνια θα φύγει. Αυτό που έχει σημασία είναι να περνάς καλά μαζί του στην καθημερινότητα και αυτό για εμένα και τον Λέοντα ισχύει”.
 
Όσον αφορά να την ζηλεύει η Μαριέττα τόνισε: “Με ζηλεύει όσο τον ζηλεύω κι εγώ. Η ζήλια, όταν δεν ξεπερνάει τα όρια, μπορεί να είναι και κολακευτική, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι για να σε ζηλεύει τον ενδιαφέρεις ακόμα”.
Για ποιο λόγο τσακώνονται συνήθως; “Δεν έχει τύχει να τσακωθούμε μέχρι τώρα. Είμαστε και οι δύο πολύ ήπιων τόνων άνθρωποι και αν ακόμα διαφωνήσουμε για κάτι θα το συζητήσουμε”, εξήγησε.
Η Μαριέττα μίλησε ακόμα για την τηλεόραση και υποστήριξε ότι της λείπει. “Μου λείπει η τηλεόραση επειδή ήταν το αντικείμενο των σπουδών μου. Είναι κάτι που με ευχαριστούσε και μου άρεσε πολύ. Η τηλεόραση υπήρχε στην καθημερινότητα μου για τρία χρόνια , όποτε και μόνο γι’ αυτό μου λείπει. Αντιλαμβάνομαι ότι πια τα πράγματα στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολα και δεν υπάρχει χώρος για όλους μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More