Μ. Χρουσαλά: Ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της!

Πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Μαριέττα Χρουσαλά. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.
Μπορεί τον τελευταίο καιρό η ίδια να προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να απαντήσεις στα περί εγκυμοσύνης, τώρα όμως η Μαριέττα φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει το μυστικό της και να δείξει πόσο χαρούμενη είναι που θα γίνει μανούλα.
Έτσι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων σανδαλιών που σχεδίασε η Μαριέττα παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα. “Δέχομαι όλες τις ευχές! Συγχαρητήρια, με το καλό, κι εις ανώτερα… ο,τι θέλεις!”, απάντησε στον δημοσιογράφο που την συνεχάρη για την εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης στον Alpha και μίλησε ξεκάθαρα για την εγκυμοσύνη της. Οι δύο γυναίκες κάθισαν και με ένα αμφίδρομο γέλιο αμηχανίας, η Ελένη πήρε τον λόγο: “Λοιπόν, σου πάει. Με το καλό! Να το χαίρεστε”! Η Μαριέττα αρκέστηκε σε ένα γλυκό “ευχαριστώ”! και αποκάλυψε ότι είναι ήδη στον πέμπτο μήνα, ενώ δεν ξέρει ακόμα το φύλο του παιδιού.

Δες το video του zappit:

Εμείς να της ευχηθούμε με το καλό!

Read More

And More