Μαριέττα Χρουσαλά: Το ατύχημα στην παραλία και οι πρώτες βοήθειες από τον Λέοντα Πατίτσα!

Ένα μικρό ατύχημα που επισκίασε για λίγο τις διακοπές της στην όμορφη Κύθνο είχε πριν λίγες μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά. Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο πάτησε μια σφήκα στην παραλία και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας έσπευσε να τις δώσει τις πρώτες βοήθειες για να ανακουφίσει τον πόνο της.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε πριν δυο εβδομάδες στο νησί του Αιγαίου, με αφορμή το γάμο της καλής τους φίλης Δέσποινας Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη. Εκεί τους είχε συναντήσει και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στις βόλτες με την κόρη τους Μάργκω. (Δες εδώ φωτογραφίες από τις βόλτες στο νησί).

Ωστόσο, το μπάνιο στον Άγιο Σώστη δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν. Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί με την Μάργκω και δεν σταμάτησε τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα. Εκεί χωρίς να το καταλάβει, η Μαριέττα πάτησε μια σφήκα στην άμμο και ο σύζυγός της προσπάθησε να της βάλει αμέσως αμμωνία στο σημείο του τσιμπήματος για να μην πονά. Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους απαθανάτισε την ώρα του ατυχήματος.

Τα πράγματα φαίνεται πάντως πως εξελίχθηκαν ομαλά και η Μαριέττα είναι πια εντελώς καλά. Η ίδια μάλιστα, συνεχίζει τώρα τις διακοπές της και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από την παραλία.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More