Με χειροπέδες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος, Λαγός

Φωνάζοντας, βρίζοντας και εκτοξεύοντας απειλές, ο “Φύρερ” της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του κόμματος Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος βγήκαν, με χειροπέδες στα χέρια, από τη ΓΑΔΑ για να μεταφερθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα αρνηθούν να απολογηθούν, θα ζητήσουν τη δικογραφία και προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν ξανά στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, στα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής, με κουκούλες στα πρόσωπά τους και όπλα στα χέρια, συνόδευσαν τον αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου το πιθανότερο είναι πως θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή» φώναξε ο γενικός γραμματέας της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος, την ώρα που ένας άνδρας της αντιτρομοκρατικής σχεδόν τον… έσερνε, αφού νωρίτερα ο «Φύρερ» είχε αρνηθεί να τον κρατά ο αστυνομικός!

«Δεν μας λυγίζει τίποτε, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε «το βράδυ έχει μνημόνιο» και ο Ν. Μίχος φώναξε «είμαστε περήφανοι αγωνιστές».

Σε έξαλλη κατάσταση ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναζε “δε μας φοβίζει τίποτα”. Ο Γιάννης Λαγός φώναξε “η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει” και ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε “φάτε λίγο μνημόνιο το βράδυ”.

Κάθε συλληφθείς μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο, για λόγους ασφαλείας. Η πομπή έφτασε στα δικαστήρια σε χρόνο ρεκόρ, λιγότερο των τριών λεπτών.

Η έξαλλη συμπεριφορά τους επαναλήφθηκε και μόλις έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Πρώτος από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε κατέβηκε ο Νίκος Μίχος, ενώ ακολούθησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, στην αγκαλιά του οποίου έτρεξε η κόρη του Ουρανία, τον αγκάλιασε και τον φίλησε.


Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More