Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.09.2013 | 18:11

Οι γενίτσαροι της Χρυσής Αυγής – Στρατολογούσαν παιδιά 14 έως 17 ετών - Αποκαλύψεις σοκ

Οι γενίτσαροι της Χρυσής Αυγής – Στρατολογούσαν παιδιά 14 έως 17 ετών - Αποκαλύψεις σοκ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια ακόμη αποκάλυψη φωτιά βρίσκεται στο 9σέλιδο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Περιγράφει πως τα μέλη της οργάνωσης στρατολογούσαν ανήλικα παιδιά. Και όχι μόνο τα στρατολογούσαν και τα δηλητηρίαζαν με τη νοοτροπία του μίσους, αλλά είχαν συγκροτήσει και τάγματα εφόδου ανηλίκων, τους γνωστούς «Κενταύρους».
Click4more: Η διαδρομή του χρήματος της Χρυσής Αυγής – Ανοίγουν λογαριασμοί – Ειδικοί ανακριτές διαφθοράς ετοιμάζουν τα κατηγορητήρια
Αυτό αναφέρεται, μεταξύ πολλών άλλων, στο πόρισμα που παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για το έργο, τη δομή, τη δράση, κ.λπ. της Χρυσής Αυγής ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Στο πόρισμα, σύμφωνα με Το Βήμα, υπάρχει και το όνομα ενός 17χρονου, στον οποίο είχε δοθεί ρόλος καθοδηγητή. Ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να κάνει κατήχηση σε ομάδες ανηλίκων τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Και του δόθηκε ο ρόλος αυτός γιατί είχε ιστορικές γνώσεις και ικανότητες, όπως έλεγαν στελέχη της Χρυσής Αυγής!

Οι πρώτες αποκαλύψεις για την ομάδα των «Κενταύρων» έγιναν πρόσφατα από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που μίλησε στην εφημερίδα Το Έθνος. Είχε αποκαλύψει πως μέλη της συγκεκριμένης ομάδας ήταν ανήλικοι, μέλη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας. Είναι κυρίως παιδιά 16 ετών, με συχνή παρουσία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10