Χρύσπα: “Λυτρώθηκα που είπα ότι έκανα πλαστικές”!

Είναι μια από τις πιο sexy παρουσίες επί πίστας! Και παραδέχεται ότι η ομορφιά της και το sex appeal της δεν είναι καθ’όλα… φυσικά! Η Χρύσπα μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” για τον έγγαμο βίο, το ενδεχόμενο να κάνει παιδί αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις!

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη, η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι της έχει εμπιστοσύνη και ότι εκείνη τον ζηλεύει περισσότερο από εκείνον! “Είναι έξυπνος. Μπορεί να καταλάβει ότι η δουλειά μου επιβάλλει να εκτίθεμαι παραπάνω, να κάνω κάποιες προκλητικές εμφανίσεις, εγώ βάζω τα όρια. Δεν έχει πρόβλημα με αυτό, νιώθει καλά. Μου λέει: “από τη στιγμή που είναι εντάξει ο μπαμπάς σου με αυτό, εγώ δεν έχω πρόβλημα”.

Επιπλέον, η ίδια αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γίνει μαμά λέγοντας ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη αλλά σε δύο χρόνια δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει και τόνισε το εξής:

“‘Οταν είπα στη μαμα μου ότι θα παντρευτώ, εκείνη το πήρε σαν ανέκδοτο. Δεν πίστευε κανένας από το περιβάλλον μου ότι θα παντρευτώ. Χωρίς βιασύνη… να με αξιώσει ο Θεός να κάνω ένα παιδάκι”.

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις καθώς εκείνη ήταν από τις ελάχιστες διάσημες που το παραδέχθηκαν δημόσια: “Κανείς δεν λέει τι κάνει στον χώρο από πλαστικές επεμβάσεις, αλλά δεν είμαστε χαζοί, αυτά φαίνονται. Γιατί να κομπλεξάρεις τον άλλον και να τους πεις ότι εγώ γεννήθηκα θεά; Δεν είχα λόγο να μη μιλήσω για τις πλαστικές. Ποτέ δεν ήμουν παχύσαρκη, αλλά από μικρή, 3 ετών, που έκανα χορό, πάντα είχα θέμα με τα κιλά μου. ‘Όταν έχεις μεγαλώσει με αυτήν την πίεση και σου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις, αυτό λειτουργεί λυτρωτικά”.

Read More

And More