Ν. Αλεξιάδη – Ν. Αγούδημος: Χωρισμός αντί για γάμο!

Η γνωστή τραγουδίστρια Νάνσυ Αλεξιάδη, που οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, είχε εδώ και δύο περίπου χρόνια μαζί με τον Νίκο Αγούδημο, γιο του καπετάν Μάκη Αγούδημου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας, ερωτεύτηκε και αρραβωνιάστηκε στα μέσα Ιουλίου.

Το ευχάριστο αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του ζευγαριού στην περιοχή Paradiso, κοντά στη λίμνη Λουγκάνο, ενώ δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να τελεί το γάμο υοθ μέσα στο 2012. Η Νάνσυ μάλιστα, είχε παραμερίσει όλο αυτό το διάστημα τα επαγγελματικά της όνειρα και είχε αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στη σχέση της με τον Νίκο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και άντεχε σε όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Φαίνεται όμως, πως όλα αυτά δεν ήταν αρκετά…

Στενός φίλος του ζευγαριού δήλωσε στην Real Life: ”Ξεχάστε τα κουφέτα, ξεχάστε τη μόνιμη εγκατάσταση της Νάνσυς στην Ελβετία ως κυρίας Αγούδημου, ξεχάστε πως κάποτε είχαν σχέση… Τώρα πια εκείνη θα επιστρέψει στην παλιά της καθημερινότητα, ενώ εκείνος εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί και πάλι στην Ελλάδα.”

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί η Νάνσυ να ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας -είχε μάλιστα ενημερώσει και την οικογένειά της για αυτό- ο Νίκος όμως, φαίνεται πως δεν είχε στα άμεσα σχέδιά του κάτι τέτοιο.

Read More

And More