Οι celebrities απόλαυσαν την Zaz στο Λυκαβηττό! Φωτογραφίες

Μάγεψε μικρούς και μεγάλους χθες βράδυ στο Λυκαβηττό με τη συναυλία της η Zaz. Η Γαλλίδα ερμηνεύτρια που τραγουδά με το χέρι στην καρδιά ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για δυο ώρες αγαπημένα κομμάτια από τα προσωπικά της άλμπουμ, αλλά και κλασσικές γαλλικές επιτυχίες.
Το θέατρο είχε γεμίσει με κόσμο και πολλά μικρά παιδιά που χόρεψαν στους ρυθμούς της, ενώ από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε εκεί την Τάμτα με την καλή της φίλη Στεφανία Ρίζου, που πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στο Παρίσι και έχει αδυναμία στην Zaz.

Ακόμη, το “παρών” έδωσε η Νίνα Λοτσάρη, που παρά την περιοδεία της και τις ετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης της, έκανε ένα διάλειμμα για να βρεθεί στη συναυλία, αλλά και ο γνωστός chef Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Τη συναυλία άνοιξε η Μαριέττα φαφούτη, ενώ στις 10 το βράδυ ανέβηκε στη σκηνή η Zaz τραγουδώντας το “On ira” και προκαλώντας παραλήρημα στο κοινό με τη φωνή της, αλλά και την προσπάθειά της να μιλήσει στα ελληνικά.

Δες φωτογραφίες:

Στεφανία Ρίζου, Τάμτα

Αλέξανδρος Παπανδρέου

H Zaz στη σκηνή

Read More

And More