H εξομολόγηση της κόρης του Βλ. Μπονάτσου: “Θυμάμαι έντονα τη μέρα του θανάτου του”

Η μονάκριβη κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθα Κουτρουμάνου μεγάλωσε. Είναι πλέον 17 χρόνων και μιλάει σε συνέντευξή της, για την οποία φωτογραφήθηκε με τη μαμά, την θεία και τη γιαγιά της, για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα πριν από σχεδόν δέκα ολόκληρα χρόνια.

/

Ήμουν εφτά χρόνων όταν έφυγε. “Δεν θυμάμαι, δυστυχώς, καταστάσεις που έχω ζήσει διαγράφηκαν. Ούτε τα ταξίδια που κάναμε θυμάμαι. Υπάρχουν κάποιες εικόνες αμυδρές, σαν ενός λεπτού βίντεο, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο” αναφέρει σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό People μαζί με την μητέρα της Μάρθα, τη θεία της Μαρία Ελένη και τη γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη.

Η Ζένια εξηγεί πως της έχει εντυπωθεί ιδιαίτερα η μέρα που ο Βλάσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή: “Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου του, αλλά τίποτα από τα χρόνια που προηγήθηκαν. Θυμάμαι μόνο πράγματα που έκανα εγώ ως παιδί, αλλά ούτε τον μπαμπά, ούτε τη μαμά, ούτε πράγματα που κάναμε μαζί” εξηγεί.

/

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε πριν από μερικούς μήνες σε μία από τις σπάνιες βραδινές εμφανίσεις της μαζί με την μαμά της, Μάρθα Κουτρουμάνου, την θεία της Άννα Μαρία στη θεατρική παράσταση Sugar.

/

Σε μια από τις λίγες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η Ζένια με τη μητέρα της και παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

/

/

Read More

And More