Η μούσα του Ν. Ζερβού αποκαλύπτει: “Βαριέμαι εύκολα τους… άντρες!”

Η σέξι ηθοποιός Ελισάβετ Καζοπούλου, η νέα μούσα του Νίκου Ζερβού που συμμετέχει στην ταινία “Show Bitch” μιλά για τους άντρες, τις σχέσεις και τις γυμνές φωτογραφήσεις.

Η νεαρή κοπέλα με τις τέλειες αναλογίες και εκκρηκτικό ταπεραμέντο έχει καταφέρει να τραβήξει τα αντρικά βλέμματα και δύσκολα περνά απαρατήρητη. Η ίδια, παρόλο που δεν είναι μοντέλο, έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν γυμνή για το περιοδικό Maxim, ενώ πρόσφατα για τις ανάγκες της προώθησης της τανίας του Ζερβού, έκανε μια τολμηρή φωτογράφηση στο πλευρό του Λ. Πανταζή, που εμφανίζεται στην ταινία.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της στη “Real Life” η Ελισάβετ αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε ξανά γυμνή φωτογράφηση. “Είδα τον εαυτό μου σέξι, μου άρεσα ως γυναίκα, αλλά τέλος. Δεν είμαι μοντέλο να φωτογραφίζομαι κάθε τρεις και λίγο. Το ευχαριστήθηκα και τελείωσε. Δεν θα πω ότι δεν θα το ξανα έκανα, αλλά τώρα δεν βρίσκω λόγο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, μιλώντας για τους άντρες η ίδια δήλωσε το εξής: “Ένας άντρας δεν είναι ποτέ αρκετός για μια γυναίκα. Οι γυναίκες από τη φύση τους είναι πολυμορφικές. Οι άντρες δεν νομίζω ότι το έχουν αυτό. Γι’ αυτό και βαριόμαστε πολλές φορές στη σχέση”.

Παράλληλα, η σέξι ηθοποιός εξομολογήθηκε πως θέλει ο άντρας να είναι αλήτης και τζέντλεμαν. “Εγώ θέλω να είναι ένας άντρας αλήτης και τζέντλεμαν, που όταν είμαι στενοχωρημένη θα κάνει τον καραγκιόζη για να γελάσω, να με κάνει να νιώσω καλύτερα”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Πάντα κάπου υστερεί ο άντρας, βαριέμαι πολλές φορές σε μια σχέση. Γι’ αυτό δεν παντρέυτηκα ακόμη. Γιατί δεν έχω βρει σε έναν άντρα όλα αυτά που ήθελα”.

Read More

And More