Ζέτα Μακρυπούλια: “Έχουμε παίξει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους με φωτογράφους, έχω πάει στην αστυνομία”

Φέτος εμφανίζεται σε ένα ρόλο σταθμό για την καριέρα της πλάι στον Γρηγόρη Βαλτινό και δηλώνει πως είναι ήρεμη και ισορροπημένη στη ζωή της. Η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογείται στο “Εγώ!” πως είναι η ζωή μπροστά στα φώτα και μιλά για το κυνήγι με τους φωτογράφους…
“Έχουμε παίξει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους, έχω πάει στην αστυνομία. Τώρα έχει απλοποιηθεί κι αυτό. Κάποτε οι παπαράτσι κρύβονταν πίσω από τους θάμνους. Τώρα έρχονται μπροστά σου όποτε χαμογελάς, βγάζουν τη φωτογραφία και ο καθένας τραβά τον δρόμο του. Γιατί παλιά σε παρακολουθούσασταν κιόλας όταν έμενα μόνη μου, με παρακολουθούσαν, τόσο που είχα φοβηθεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, που έχει προβληθεί περισσότερο από την επαγγελματική, είπε“Απλά δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία, να δικαιολογώ κάθε φορά, τι μου συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή ή γιατί κάνω κάποιες επιλογές” και δηλώνει χαρούμενη όταν τα ΜΜΕ κρατούν διακριτική στάση απέναντί της: “Είναι πολύ ωραίο να υπάρχει διακριτικότητα διότι αποδεικνύει την ηθική και την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου”.
Στην ερώτηση αν είναι κλειστός χαρακτήρας απαντά: “Μικρή ήμουν πολύ πιο κλειστός χαρακτήρας Αυτό με έκανε να φαίνομαι απόμακρη. Ήταν καθαρά όμως θέμα συστολής και ντροπής”.
Ενώ, τέλος για την εξωτερική της εμφάνιση παραδέχεται πως δεν είναι ενοχική… “Έχω μάθει να αγαπώ τον εαυτό μου, να στηρίζω τις επιλογές μου και να μην έχω ενοχές”.
Μάθε περισσότερα στο “Εγώ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More