Ζέτα Μακρυπούλια: Στον “Βασιλιά Ληρ” με την κολλητή της! Φωτογραφίες

Από πρεμιέρα σε πρεμιέρα αυτές τις μέρες η Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά την παράσταση “Ο βιολιστής στη στέγη” με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Γρηγόρη Βαλτινό, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του “Βασιλιά Ληρ” με τον Γιώργο Κιμούλη. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν ήταν μόνη… Μαζί της ήταν και η κολλητή της φίλη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Η φιλία των δυο γυναικών αντέχει στο χρόνο και -αν και είχαμε καιρό να τις δούμε μαζί- ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις εντόπισε σε βραδινή έξοδο για κορίτσια στο θέατρο Πειραιώς 260. Και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης…

Ο Βασιλιάς Ληρ, η εμβληματική τραγωδία του Σαίξπηρ, είναι ένα αγωνιώδες, οδυνηρό ταξίδι του πνεύματος και του μυαλού. Με επίκεντρο τον τραγικό ήρωα και περιβάλλον τις σκοτεινές δολοπλοκίες που εξυφαίνονται χάριν της εξουσίας την οποία παραδίδει ο γερασμένος βασιλιάς, η παράσταση εστιάζει στην εγκατάλειψη, τη μοναξιά και την «εξ αποκαλύψεως» συνειδητοποίηση από τους ήρωες των απλών, όχι όμως και αυτονόητων, αξιών – όπως η αγάπη και η ανθρώπινη φύση καθ’ αυτή.
Σε σκηνοθεσία Tomaz Pandur, ο Γιώργος Κιμούλης σε μια ανατρεπτική εκδοχή του… γυμνού (δες φωτογραφίες)“Βασιλιά Ληρ”, δίνει τον καλύτερο εαυτό του στη σκηνή και προκαλεί.

Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Κιμούλης, Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Read More

And More