Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Επιστροφή στη φωλίτσα τους!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μιχάλης Χατζηγιάννης ύστερα από το tour τους, σε Ρόδο, Κρήτη, Κύπρο και Λευκάδα, επέστρεψαν στην ερωτική τους φωλίτσα, που βρίσκεται στις Καμάρες της Πάρου. Οι δυο τους είχαν επισκεφθεί το κυκλαδίτικο νησί και στα μέσα Ιουλίου, αλλά είχαν παραμείνει εκεί μόνο για μία εβδομάδα, λόγω των υποχρεώσεων του γνωστού τραγουδιστή.

Τώρα, όπως διαβάσαμε στην Real Life, οι δυο τους τρέχουν και δεν φτάνουν. Ο λόγος είναι η νέα επένδυση του Μιχάλη σε ένα ακόμα ακίνητο στο νησί, οπότε ο ίδιος και η Ζέτα, βρισκονταί σε συνεχείς συναντήσεις με τον πολιτικό μηχανικό και το συνεργείο που έχει αναλάβει την ανοικοδόμησή του.

Επιπλέον, το ερωτευμένο ζευγάρι, που θέλει να μένει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να ζει ανενόχλητο τον έρωτά του, προτιμά να παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην πολυτελή βίλα του τραγουδιστή. Άλλωστε αυτή τους παρέχει όλες τις ανέσεις.

Ακόμα, οι δυο τους προτιμούν να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα επίσης, στο σπίτι μιας και ο Μιχάλης θέλει να γεύεται τις μαγειρικές ικανότητες της Ζέτας του.

Read More

And More