Ζ. Μακρυπούλια: Ποζάρει με σμόκιν και μιλά για τη σχέση με τον Μιχάλη και το γυμνό!

Μια ανατρεπτική φωτογράφηση έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια για γνωστό περιοδικό και πόζαρε ντυμένη… άντρας! Φορώντας ένα ακριβό σμόκιν και με wet look η Ζέτα, αφέθηκε στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη και το αποτέλεσμα ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακό!
Η φωτογράφηση έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης της για το “Madame Figaro” όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η σχέση της με τη δημοσιότητα, ο έρωτας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η τέχνη και οι γυμνές σκηνές είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε χωρίς φόβο και πάθος.
“Δεν υπάρχουν ρόλοι και τίτλοι σε μια σχέση. Υπάρχουν μόνο δυο άνθρωποι που συναντιόνται επειδή τους έφερε κοντά η ζωή. Όχι η δουλειά, ούτε η δημοσιότητα”, είπε και πρόσθεσε: “Ο έρωτας είναι αυτό που συμβαίνει μες στο στομάχι σου, αυτό που ανεβοκατεβαίνει, όπως συμβαίνει όταν είσαι σε τρενάκι του λούνα παρκ. Οργανικά τουλάχιστον έτσι τον εισπράττω”.

/

Μιλώντας για την τέχνη και το ενδεχόμενο να έκανε γυμνό, δήλωσε: “Η τέχνη είναι το μεγαλύτερο ψώνιο. Οι περισσότεροι μπαίνουν σ’ αυτήν τη δουλειά για την τέχνη. Τα υπόλοιπα είναι παρελκόμενα… Στο γυμνό θα δυσκολευόμουν περισσότερο. Το αντιμετωπίζω με σκεπτικισμό, παρότι υποτίθεται ότι στην τέχνη όλα επιτρέπονται”.
Για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: “Δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι κι αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν προσωπικά. Όσοι δεν με γνωρίζουν το παρερμηνεύουν σε κρύα, απόμακρη, ψώνιο”.

Τέλος, η Ζέτα ανέφερε ότι στο θέμα της εμφάνισής της είχε φτάσει και στα δύο άκρα… να αδυνατίσει αρκετά και να είναι τρομακτική και στο άλλο άκρο να έχει πάρει αρκετά κιλά!
“Έχω φτάσει και στα δύο άκρα. Έχει συμβεί να πάρω αρκετά κιλά -για τα δεδομένα μου πάντα- κι έχω φτάσει και σε υπερβολή προς τα κάτω. Πρόπερσι που έκανα επί ένα χρόνο διατροφή, κατέβηκα από τα 68 κιλά στα 51, το οποίο ήταν λίγο scary. Δεν έπαθα κάτι, δεν είχα νευρική ανορεξία, αλλά αντιλήφθηκα ότι το στομάχι μου είχε κλείσει. Ήξερα, βέβαια, ότι ήταν μια φάση που θα περάσει, όπως και πέρασε, αφού γενικά το αγαπώ το φαγητό”.

Διάβασε περισσότερα στο “Madame Figaro” που κυκλοφορεί!

Read More

And More