Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.12.2012 | 13:13

Μάλλον δεν διάβασαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα... - Τέσσερις αστυνομικοί εναντίον μικρής ζητιάνας στην οδό Ερμού

Μάλλον δεν διάβασαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα... - Τέσσερις αστυνομικοί εναντίον μικρής ζητιάνας στην οδό Ερμού
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Ένα μικρό παιδί αναγκάζεται να ζητιανέψει. Τραγικό! Ένα μικρό παιδί την ώρα που εκατομμύρια άλλα είναι στην θαλπωρή του σπιτιού τους φόρεσε το σκουφάκι του, ντύθηκε ζεστά και βγήκε να ζητιανέψει. Όχι δεν είναι επιλογή. Δεν είναι καν ανάγκη! Κάποιος μεγάλος βρίσκεται σίγουρα από πίσω του και κινεί την ζωή και τις πράξεις του. Γιατί την ζωή του ορίζει ο κόσμος των μεγάλων.
 
Ένα μικρό κορίτσι βγήκε στην ζητιανιά στην οδό Ερμού. Εκεί που οι Αθηναίοι, όσοι μπορούν πια, πάνε για τα ψώνια τους. Οι βιτρίνες Χριστουγεννιάτικες η ατμόσφαιρα γιορτινή. "Όλο και κάτι θα μαζέψεις", θα της είπε εκείνος που ορίζει την ζωούλα της. 
 
Όμως, εκτός από το έγκλημα να γεννηθεί από κάποιους που την εκμεταλλεύονται, η μικρούλα παραβίασε και το νόμο. Και τα "όργανα" τέσσερα παρακαλώ τον αριθμό, πήγαν κοντά της και της ζήτησαν να φύγει. Γιατί χάλαγε και την μόστρα της Ερμού. Τίποτα δεν πρέπει να χαλάει την γιορτινή εικόνα! Τίποτα! 
 
Και η μικρούλα, που δεν πρέπει να είναι πάνω από 10 χρονων, μάζεψε τα μπογαλάκια της και άρχισε να ψάχνει κάποιο άλλο μέρος που δεν θα έχει αστυνομικούς αλλά μόνο ανθρώπους τους οποίους θα κοιτάζει με θλιμένο βλέμμα και θα ζητάει την ελεημοσύνη τους.

Διάβσε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10