Π. Ζήνα: ”Είμαι έτοιμη να γίνω μαμά”!

Η Πέγκυ Ζήνα εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ”Πρωινό mou”. Χαλαρή και ευδιάθετη μίλησε για όλα και δήλωσε υπερήφανη για τα δύο χρόνια συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μητροπάνο.” Είναι τιμή μου να δουλεύω στο πλάι αυτού του μύθου. Είναι άνδρας παλιάς κοπής, με μπέσα. Η πρόταση για την συνεργασία ήρθε όταν είχα αποφασίσει να κάτσω για λίγο απέξω και να ξεκουραστώ. Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει και γι αυτό με πήρε εκείνη την περίοδο τηλέφωνο ο Δημήτρης Μητροπάνος. Όταν σέβεσαι λοιπόν την καριέρα σου και αυτόν τον άνθρωπο δεν κλοτσάς αυτή την ευκαιρία. Την άρπαξα από τα μαλλιά και αισθάνομαι πως έχω κάνει 10 χρόνια μαθημάτων μέσα στις 2 σεζόν που είμαι στο πλευρό του”.

Ως άνθρωπος της νύχτας βιώνει κι εκείνη την οικονομική κρίση ενώ παραδέχεται πως παίρνει πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε παλιά. ”Εννοείται πως πλέον βγάζω πολύ λιγότερα χρήματα από παλιά. Η οικονομική κρίση όμως φαίνεται πιο έντονα στην ημέρα γιατί οι δουλειές της νύχτας είναι είδος πολυτέλειας, αλλά φαίνεται και σε εμάς. Δουλεύουμε μόνο δύο μέρες. Με σεβασμό και αγάπη εμείς αποφασίσαμε συλλογικά να κάνουμε μεγάλη μείωση στις τιμές με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει και τα δικά μας χρήματα. Το κάναμε όμως με μεγάλη χαρά γιατί όταν λειτουργείς έτσι βοηθάς στην καταπολέμηση της κρίσης. Βλέπεις όμως πως η κατανάλωση έχει μειωθεί”.

Η συζήτηση προχώρησε και σε πιο προσωπικά θέματα. Όσον αφορά τον γάμο της είπε: ”Αν δεν ήμασταν πολύ ερωτευμένοι δεν θα ήμασταν 14 χρόνια με τον Γιώργο. Η απόδειξη του έρωτά μας είναι πως περνάμε πολύ όμορφα όταν είμαστε οι δύο μας. Είμαστε ευχάριστοι και στην παρέα και απολαμβάνουμε να είμαστε με κόσμο αλλά και όταν μένουμε στο σπίτι περνάμε επίσης πολύ όμορφα. Δεν είμαστε πολύ του έξω. Από τις 10 φορές τις 8 που θα βγω θα είναι από υποχρέωση”.

Στην ερώτηση για το αν θέλει να γίνει μαμά απάντησε: ”Είμαι έτοιμη να γίνω μαμά το τελευταίο χρόνο. Αν υποθέσoυμε πως υπάρχει το υποτιθέμενο καμπανάκι το σκέφτομαι πιο γλυκά. Ακόμα όμως και να μην το σκεφτόμουν δεν γίνεται γιατί δεν με ρωτάει μόνο η μαμά και η πεθερά αλλά όλη η Ελλάδα. Όταν δεν προκαλείς η πιο ανώδυνη ερώτηση είναι «Πότε θα παντρευτείς» και αμέσως μετά Πότε θα κάνεις ένα παιδί;”.

Read More

And More