Η Ζ. Κουτσελίνη σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα!

Η γνωστή διευθύντρια προγράμματος, Ζήνα Κουτσελίνη δηλώνει ότι δεν αποτέλεσε σοκ για εκείνη το γεγονός ότι, μετά από πολλά χρόνια συνεχούς δουλειάς, σταμάτησε να εργάζεται, γιατί ήταν μεγάλη η θέλησή της να κάνει παιδί, και σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”ΕΓΩ!” σχολιάζει τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα!

Γιώργος ΛιάγκαςΦαίη Σκορδά
”Πίστευα από την πρώτη μέρα της σχέσης τους ότι θα ταίριαζαν και τηλεοπτικά. Σε ένα meeting, είχα πει πως, αν ήταν στο Mega, θα ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να χτυπήσουν την Ελένη. Τότε γύρισε η Φαίη και μου είπε: ”Τι λες;”. Τελικά τα κατάφεραν και είναι οι νικητές της ζώνης.”

Γιώργος ΚαραμέροςΣπύρος Χαριτάτος
”Έφεραν την ανατροπή, αλλά στην πορεία έχασαν το δρόμο τους, τους έφυγε η χαρά. Δεν ήταν έτοιμοι για τη φθορά και έβγαλαν κακίες. Όμως, έχουν τηλεοπτική αξία.”

Ελεονώρα Μελέτη
”Δεν την πίστεψα στον ”Πρωινό καφέ”. Φόρεσε τις μπούκλες της Ελένης, δεν ήταν δίκαιο ούτε για εκείνη. Υποτίμησε τον εαυτό της και την εγκλώβισαν σε μια ψεύτικη εικόνα. Και εκείνη, αν ήταν σπίτι της τότε, ανάμεσα στις δύο εκπομπές την Ελένη θα επέλεγε. Τώρα η Ελεονώρα μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Μαλέλης την άφησε ελεύθερη, ο Μάλλης είναι στο ακουστικό της και η Ελεονώρα έβγαλε το αληθινό της πρόσωπο. Μπορεί να μην είναι η πρωινή μου επιλογή, έχει όμως τηλεοπτική αξία.

Ρούλα Κορομηλά
”Φοράει ωραία παντελόνια. Δεν θα της κάνω κριτική, γιατί απ’ ό,τι έχει δηλώσει η ίδια, δεν τις διαβάζει, δεν την αφορούν. Σε ένα οποιοδήποτε δικό μου προγραμματισμό, πάντως, δεν θα χωρούσε η Ρούλα.”

Ευγενία Μανωλίδου
”Είναι το πιο υπερεκτιμημένο πρόσωπο της τηλεόρασης. Υπήρχε όσο μιλούσαμε για εκείνη, ξεχάστηκε όταν έγινε ”ένθετη”…”

Read More

And More