Π. Ζήνα: Η ανησυχία της έσωσε τη ζωή του Γ. Λύρα!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Η περιπέτεια που είχε στις διακοπές του το δημοφιλές ζευγάρι και μάλιστα στην πιο ευαίσθητη στιγμή της Πέγκυς, που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα, είχε αίσιο τέλος! Ο Γιώργος Λύρας είναι εδώ και μέρες στο σπίτι του ζευγαριού στη Βούλα και αναρρώνει.

Σήμερα η Κυριακάτικη Εspresso αποκαλύπτει πως η δημοφιλής τραγουδίστρια με την ανησυχία της και την επιμονή της, έσωσε τη ζωή του αγαπημένου της.

“Ο Γιώργος ζει από θαύμα”! Εξομολογήθηκε η Πέγκυ σε κοντινό της πρόσωπο μόλις τέλειωσαν όλα και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Όπως γράφει η εφημερίδα,όλα φάνταζαν ιδανικά μέχρι που εκείνος άρχισε να νιώθει δυσφορία. «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό» σκέφτηκε και αρχικώς προτίμησε να μην αναστατώσει τη σύντροφό του. Όμως η δυσφορία συνεχιζόταν και αναγκάστηκε να της το πει. Έπειτα από δική της παρότρυνση πήγαν σε ένα κοντινό κέντρο υγείας για εξετάσεις, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ανησυχητικά. Ωστόσο η Πέγκυ δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

«Μέσα στην ατυχία του ο Γιώργος ήταν πολύ τυχερός που είχε την Πέγκυ δίπλα του και ήταν θαύμα το ότι τελικά πείστηκε να επιστρέψει κατευθείαν στην Αθήνα. Βασικό ρόλο έπαιξε η επιμονή της Πέγκυς, η οποία είχε προγραμματίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνει κάποιες εξετάσεις για την εγκυμοσύνη της. Πίεσε, λοιπόν, τον άνδρα της να διακόψουν τις διακοπές τους και αντί να φύγουν στο τέλος της εβδομάδας, να επιστρέψουν άμεσα. Τετάρτη πρωί εκείνος πήγε να κάνει αξονική και στεφανιογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν τέσσερις φραγμένες αρτηρίες. Αμέσως έκανε εισαγωγή στο Ιατρικό για να προγραμματιστεί η εγχείρησή του» λέει δικό τους πρόσωπο που έχει ζήσει από πολύ κοντά την αγωνία της τραγουδίστριας από την πρώτη στιγμή.

Τώρα οι δυο του απολαμβάνουν την θαλπωρή του σπιτιού τους, χαλαροί και χαρούμενοι αφού σε περίπου δυο μήνες θα κρατάνε στα χέρια τους την κορούλα τους και σίγουρα το προσωπάκι της θα τους γεμίσει χαρά και ευτυχία και θα τους κάνει να ξεχάσουν τη λαχτάρα που πέρασαν!

Read More

And More