Π. Ζήνα: Μιλά για το μωρό, τα 15 κιλά της εγκυμοσύνης και την δοκιμασία από την ασθένεια του Γ. Λύρα

Για την έλευση της κορούλας της Ηλέκτρας που είναι τώρα 5 μηνών, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, αλλά και τα νέα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στο “Πρωινό mou”.
“Είμαι μια μαμά που έχω αφιερωθεί στο παιδί μου και μου αρέσει πολύ που έγινα μαμά, όταν το ήθελα πολύ. Πάντα ήθελα ένα μωράκι, αλλά δεν ήμουν έτοιμη να τα αλλάξω όλα και να γίνει προτεραιότητα το παιδί μου… Τώρα προσπαθώ τα επαγγελματικά μου να μπαίνουν στις ώρες που το μωρό μου κοιμάται”, δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως αυτό που την τρόμαζε στην αρχή, ήταν το πώς θα μπορέσει να μένει ψύχραιμη και να μην πανικοβάλλεται, όταν κλαίει το παιδί της.
Μιλώντας για τις ώρες του τοκετού και την πρώτη φορά που πήρε στην αγκαλιά το παιδί της, η Πέγκυ αποκάλυψε: “Ήμουν η δεύτερη που πήρα αγκαλιά το μωρό. Τύλιξαν το μωράκι μετά τον τοκετό στην κουβερτούλα του και μου το έφεραν. Τότε ο Γιώργος το πήρε στην αγκαλιά του του είπε: “Σ’ αγαπώ” και μετά μου το έδωσε” και πρόσθεσε: “Έχουμε τρομερή αδυναμία στην Ηλέκτρα”.
Όσον αφορά στα κιλά της εγκυμοσύνης και το θηλασμό είπε: “Θήλαζα μέχρι και πριν από δέκα μέρες. Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες διαδικασίες… Τώρα στα κιλά είμαι λίγο παραπάνω από αυτά που ήμουν, αλλά σταμάτησα το θηλασμό, οπότε θέλω λίγο χρόνο για να επανέλθω. Πήρα 15 κιλά, όταν ήμουν έγκυος.”
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της, όταν ήταν 7,5 μηνών έγκυος, είπε: “Ένιωσα φόβο. Ήταν μια σοβαρή εγχείρηση που κράτησε 4 ώρες. Είχα σημαντικούς ανθρώπους στο πλευρό μου και το μωράκι που είχα μέσα μου μου έδωσε δύναμη. Ήταν μια σκληρή δοκιμασία, αλλά το ξεπεράσαμε και είμαστε καλά”.

Για τις συναυλίες που έδωσε στη Γερμανία, η Πέγκυ αποκάλυψε: “Η ερώτηση που μου έκαναν πριν φύγω για τις συναυλίες στη Γερμανία ήταν “Πώς νιώθετε που σε αυτήν την περίοδο πηγαίνετε στο Ντίσελντορφ για συναυλίες;” και απάντησα ότι πηγαίνω για τους Έλληνες ομογενείς και όχι για τους Γερμανούς”.

Τέλος, για τη συνεργασία με την Πάολα δήλωσε: “Ετοιμάζουμε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα στο Θέα με την Πάολα και τον Λούκα Γιώρκα, αλλά και ένα καταπληκτικό λυράρη που θα είναι η έκπληξη της βραδιάς”.

Read More

And More