Σχεδίασε το εξώφυλλο του νέου album της Πέγκυς Ζήνα

Μία από τις αγαπημένες σου τραγουδίστριες ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της album και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις μέρος στο δημιουργικό κομμάτι της κυκλοφορίας του, να σχεδιάσεις το εξώφυλλο!

Η MINOS EMI σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ διοργανώνουν Διαγωνισμό Γραφιστικής με θέμα το εξώφυλλο του νέου CD της Πέγκυς Ζήνα. Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 17-25 ετών, μπορούν από σήμερα να ενημερωθούν για τις οδηγίες και τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και να δημιουργήσουν ελεύθερα και χωρίς κανέναν περιορισμό την εικαστική βάση για το CD της τραγουδίστριας.

Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν με e-mail μέχρι τις 18 Μαΐου στο peggy@xinis.com. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη MINOS EMI θα επιλέξουν την πιο εμπνευσμένη συμμετοχή, και το δημιουργικό αυτό θα γίνει το εξώφυλλο του δίσκου της, που θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι!

Ο νικητής, εκτός του ότι θα έχει σχεδιάσει το cd μιας σπουδαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας, θα παραστεί και στην παρουσίαση του δίσκου της Πέγκυς Ζήνα, και θα έχει την ευκαιρία να τη συναντήσει και να τη γνωρίσει από κοντά!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν όμως εκεί! Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρουν στο νικητή μια υποτροφία σπουδών στον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών ή σε ειδικότητα της επιλογής του, από τις συνολικά 69 ειδικότητες του Ομίλου, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο το ταλέντο και την πρωτοβουλία του.

Read More

And More