Ε. Ζιώγα: “Πέρασα στο Πανεπιστήμιο με το παιδί στην αγκαλιά!”

Η Έλενα Ζιώγα μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, τα επόμενα σχέδια της, την πρόταση να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του “Greek Idol” αλλά και για την κόρη, που απέκτησε σε μικρή ηλικία.

Μιλώντας αρχικά για την αποχή της από τη μικρή οθόνη τον τελευταίο καιρό, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε το εξής: “Είχα, επιτέλους, χρόνο να ξαναβυθιστώ στον εαυτό μου, να ξαναγεννηθώ. Και αυτό συνέβη γιατί είχα το χρόνο να κρίνω τον εαυτό μου, ως άνθρωπο, να δω πού έχω αποτύχει και που έχω επιτύχει” και συπμπλήρωσε πως δεν υπήρξε ποτέ μέρος του συστήματος. “Η τηλεόραση τελευταία δεν με “παίζει”. Ε, είπα κι εγώ μέχρι να της περάσει η κακία, ούτε κι εγώ την παίζω και πατσίζουμε. Χωρίς βέβαια να ξεχνώ τον κόσμο που αγάπησε τις σειρές μου. Από την άλλη δεν υπήρξα ποτέ μέρος του συστήματος”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο “Εγώ”.
Όσον αφορά την πρόταση που της είχαν κάνει να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή ριάλιτι τραγουδιού, η Έλενα Ζιώγα δήλωσε πως όπως ήρθε, έτσι και έφυγε. “Αυτό, όπως ήρθε ξαφνικά, έτσι έφυγε. Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι μέσα στην αγωνία τους να κλείσουν μια επιτροπή στα γρήγορα, φώναξαν κι εμένα. Μη φανταστείτε πως έκατσε κανείς κι είδε τη δουλειά μου και αποφάσισε μετά λόγου γνώσεως. Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον, και μάλιστα ένα νέο παιδί, μέσα σε τρία λεπτά”.
Τέλος, μιλώντας για την κόρη της, την οποία απέκτησε όταν ήταν μικρή, η ίδια ανέφερε το εξής: “Τώρα το βλέπω σαν ένα μεγάλο άθλο. Τότε σαν πιτσιρίκα που ήμουν, δεν το έβλεπα έτσι. Είχα όμως η αλήθεια είναι και συμπαράσταση από τους γονείς μου. Όχι υλική γιατί ήταν και οι δύο φτωχοί καλλιτέχνες. Ηθική όμως απεριόριστη. Να φανταστείτε πέρασα στο πανεπιστήμιο, όντας μάνα, με το παιδί στην αγκαλιά. Διάβαζα τα βράδια δούλευα και μεγάλωνα και την κόρη μου. Χωρίς καμιά οικονομική βοήθεια. Θυμάμαι ότι κουραζόμουν, αλλά δεν παραπονιόμουν. Αντίθετα έβλεπα όλο αυτό σαν ένα μεγάλο πανηγύρι. Η κόρη μου είναι παιδί του έρωτα. Ήμουν ερωτευμένη με τον πατέρα της και εκείνος μαζί μου και κάναμε ένα παιδί”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More