Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.05.2012 | 19:45

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία! Tι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία! Tι σημαίνει για το ζώδιό σου;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Από τις 15 Μαΐου ο πλανήτης Αφροδίτη ια βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 26 Ιουνίου. Μάθε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.

Το διάστημα αυτό οι σχέσεις θα βρεθούν στο μικροσκόπιο και πολλοί θα θελήσουν να διακόψουν σχέσεις, που δεν τους προσφέρουν τίποτα, ή να επιστρέψουν σε παλιές αγάπες, που δεν ξέχασαν ποτέ.
Η επιτυχία στις αισθηματικές υποθέσεις εξαρτάται κατά ένα μεγάλο βαθμό από μια ρεαλιστική αναθεώρηση που δεν βασίζεται σε εγωιστικά κίνητρα αλλά σε πραγματικά συναισθήματα. Μια ειλικρινής επικοινωνία, ένας ουσιαστικός διάλογος είναι απαραίτητα για την θετική εξέλιξη των σχέσεων, δεδομένου ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τα οικονομικά θέματα, μπορεί να προκαλέσει μια ριζική αναθεώρηση της οικονομικής διαχείρισης τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοσμικό. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν θα αναλωθούν σε επιπολαιότητες.

Κάνε κλικ εδώ και διάβασε τι σημαίνει αυτή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης για το ζώδιό σου.

Αν θέλεις πιο προσωπικές προβλέψεις κάνε κλικ εδώ

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10