Γιάννης Πάριος: “Ποτέ δεν έπαψα να αδικώ τον εαυτό μου. Ίσως δεν τον αγάπησα όσο άξιζε”

O Γιάννης Πάριος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real Life μιλάει για τον ίδιο, τον έρωτα και την αγάπη αλλά και για τους γονείς του.

«Ποτέ δεν έπαψα να αδικώ τον εαυτό μου. Ίσως δεν τον αγάπησα όσο άξιζε… Πάντα αγαπούσα περισσότερο αυτό που κάνω, παρά εμένα» είπε χαρακτηριστικά για τα στοιχεία του χαρακτήρα του που κουβαλάει από παιδί.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε ακόμη και για τη διαφορά μεταξύ έρωτα και αγάπης λέγοντας: «Μπορεί να σου εμπνεύσουν τον έρωτα πολλές γυναίκες, αλλά σε λίγες θα βρεις τους λόγους που θα σε κάνουν να τα αγαπήσεις. Η προϋπόθεση για την αγάπη είναι η αλήθεια. Η αγάπη αν ριζώσει, ότι και να γίνει δεν φεύγει. Ενώ ο έρωτας δεν γατζώνεται μέσα μας, είναι λουλουδάκι της επιφάνειας και κάποια στιγμή μαραίνεται και σκορπάει».

Μίλησε ακόμη για τους γονείς του στoυς οποίους είχε ιδιαίτερη αγάπη. Στην αγκαλιά της μάνας του, που τη χάρηκε μέχρι τα 91 της χρόνια, έτρεχε για εξομολογήσεις χωρίς καμία κριτική- όπως λέει ο ίδιος. Τον πατέρα του τον έχασε όταν ο ήταν 18 ετών.

«Ο θάνατος του πατέρα μου μ’ έκανε να νιώσω ότι ο πόνος μπορεί να γίνει έμπνευση, διότι έγραψα ένα τραγούδι, το οποίο είπε πολύ αργότερα ο Βοσκόπουλος. Ο τίτλος είναι: “Καρδιά μου μόνη”».

Τέλος αποκάλυψε πως δεν παίρνει χρήματα από τη συναυλία με τίτλο: «Ο δικός μου Τσιτσάνης…» που θα γίνει στο Ηρώδειο στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Μου αρκεί που η ψυχούλα του κυρ- Βασίλη με αφήνει να τον υμνώ. Αυτό είναι ανεκτίμητο για μένα» δήλωσε ο Γιάννης Πάριος.

Read More

And More