Στην τελική ευθεία το “Master Chef”!

Το φαινόμενο του “Master Chef” φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Πρόκειται για το ριάλιτι μαγειρικής που έχει καθηλώσει το ελληνικό κοινό, το οποίο αγάπησε από την πρώτη στιγμή τους τρεις chef που βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Το “Master Chef” έχει τεράστια ανταπόκριση στο κοινό που ξεπερνά ακόμη και τις προσδοκίες του καναλιού. Οι τηλεθεατές, αν και δεν γεύονται, ακούν προσεχτικά τις κρίσεις των Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκου, Δημήτρη Σκαρμούτσου και είναι λες και δοκιμάζουν οι ίδιοι τις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων.

Η αγωνία του ελληνικού κοινού είναι μεγάλη κάθε βράδυ, καθώς περιμένουν να στηθούν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων και να ακούσουν την κριτική των chef που έχουν μαγέψει τους λάτρεις της εκπομπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, τα γυρίσματα της επιτυχημένης εκπομπής έχουν τελειώσει και το μόνο που έχει μείνει είναι ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους δυο chef που πέρασαν με επιτυχία από τις σκληρές δοκιμασίες.
Τις επόμενες μέρες θα δούμε κανονικά τους chef να διαγωνίζονται σε πολύ ενδιαφέρουσες δοκιμασίες, ενώ όσο περνά ο καιρός ο βαθμός δυσκολίας θα μεγαλώνει. Μάλιστα, θα υπάρχει δοκιμασία που θα ζητά από τους διαγωνιζόμενους να ετοιμάσουν κάποια πολύ δύσκολα πιάτα, μέσα σε μισή ώρα!
Το σίγουρο πάντως είναι πως από το Δεκέμβρη θα δούμε στους δέκτες μας τους διοαγωνιζόμενους να ετοιμάζουν εορταστικές συνταγές και να παρουσιάζουν πιάτα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ημερών, δίνοντας ιδέες για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Όσο για τον μεγάλο τελικό που όλοι περιμένουν, οι διαγωνιζόμενοι θα συναντηθούν με την κριτική επιτροπή και την παρουσιάστρια στις αρχές του Δεκέμβρη για τα τελικά γυρίσματα και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

Read More

And More