Μ. Πιερίδη: Παντρεύομαι γιατί θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί!

Η Μαριάντα Πιερίδη κάνει… πρόβα νυφικού για το περιοδικό ΟΚ! Φωτογραφίζεται με διάφορα νυφικά και μιλάει και για το πώς φαντάζεται τον δικό της γάμο με τον Δημήτρη. ”Θέλουμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι, στην Κύπρο, με κουμπάρο τον Βαλεντίνο. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο θέλουμε να βρούμε γουρλίδικες ημερομηνίες, να μην καλέσουμε κανένα γρουσούζη, ίσως να μην καλέσουμε και κανέναν, γενικότερα. Νυφικό θα φορέσω αλλά θέλω να είναι όλα όσο πιο απλά και λιτά γίνεται. Οι προηγούμενοι γάμοι μου ήταν ένας θρησκευτικός και ένας πολιτικός. Πιστεύουμε και οι δύο πολύ στο Θεό αλλά δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να είναι θρησκευτικός ο γάμος μας”, δηλώνει η Μαριάντα στο ΟΚ!

Η τραγουδίστρια εξομολογείται πως όταν είπε στην ραδιφωνική της εκπομπή ότι μάλλον παντρεύεται, ξεκίνησαν τα μικροκαυγαδάκια με τον επί 6 χρόνια σύντροφό της, αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Για ποιο λόγο όμως πήραν την απόφαση να παντρευτούν; ”Αρχικά, δεν ήθελα να κάνω ένα τρίτο γάμο. Πριν όμως γίνει οποιαδήποτε σκέψη για κάτι τέτοιο, είπαμε να περιμένουμε πρώτα να έρθει ένα παιδάκι, και αν έρθει μετά να παντρευτούμε. Επειδή όμως δεν προέκυψε αυτά τα έξι χρόνια και θεωρήσαμε ότι είναι αρκετά, και επειδή είμαστε και οι δύο πολύ ευαίσθητοι στο θέμα του παιδιού, σκεφτήκαμε να υιοθετήσουμε ένα. Σπαράζει η ψυχή μας να βλέπουμε παιδιά μικρά, μόν;α τους, να περνάνε τόσο δύσκολα. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να είμαστε παντρεμένοι. Έτσι, αυτή η επιθυμία συνέβαλε στην απόφασή μας να παντρευτούμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να γίνει μια υιοθεσία. Θα προσπαθήσουμε, κι αν έρθει, ήρθε”, απαντά.

Ο γιατρός της Μαριάντας της είπε πως είναι τόσο μεγάλη η σωματική και η ψυχολογική πίεση αυτή την περίοδο, που δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει τώρα να γίνει μητέρα. Όσον αφορά τους προηγούμενους δύο γάμους της λέει: ”Δεν μετανιώνω γιατί δεν ήξερα. Στον πρώτο μου γάμο, ήμουν δεκαεννέα χρονών. Λάθος, λάθος, λάθος. Ήταν συγκλονιστικό παιδί απλά ήμασταν πολύ μικροί. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν το πιο τραγικό μου λάθος. Ήταν όλα λάθος σε εκείνη τη φάση. Δεν είχα μεγάλη εμπειρία στις σχέσεις και βρέθηκε μπροστά μυο ο λάθος άνθρωπος. Αφού αναρωτιόμουν, δεν γινόταν να έχω μία μαμά, όπως είμαι εγώ να μου τα πει; Η μητέρα μου ήταν από τα 18 της με τον ίδιο άνθρωπο. Με΄τα τον γάμο της σπούδασε και έγινε δικηγόρος. Οπότε, κι εγώ σκεφτόμουν με τον ίδιο τρόπο”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ!

Read More

And More