Τι κι αν είναι 46! Ποζάρει με μπικίνι και είναι κούκλα! Ποιο είναι το μυστικό της;

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο ρετούς έχει υποστεί η φωτογραφία της, αλλά όσο και να είναι… εξακολουθεί να δείχνει…(εκενυριστικά) υπέροχη.

Ο λόγος για την 46χρονη ηθοποιό Elizabeth Hurley, η οποία πόζαρε μόνο με το μπικίνι της, για το περιοδικό Ζest και παρά το γεγονός ότι είναι κοντά στα..50 και όχι στα 40 είναι ομορφότερη, από ποτέ!

“Δεν θεωρώ ότι το να μεγαλώνεις σημαίνει ότι δείχνεις λιγότερο καλά. Μου αρέσουν οι γυναικες που δείχνουν όμορφες ανεξάρτητα της ηλικίας τους” δηλώνει η 46χρονη star που είναι και μητέρα ενός παιδιού.

Ποια είναι τα μυστικά της νεότητάς της;

Σίγουρα αυτή η γυναίκα δεν φαίνεται για 46.. Τι κάνει όμως για να δείχνει φρέσκια και νεώτερη; Σίγουρα κάνει κάποια πραγματάκια… που δεν θα πει στη συνέντευξη… Όμως ισχυρίζεται ότι το μεγάλο μυστικό της είναι ο ύπνος! “Κάποτε μου έφθαναν 3 ώρες ύπνου” δηλώνει “΄Τώρα χρειάζομαι πολλές ώρες ύπνου για να δείχνω καλά”…

Για τη διατροφή της προτιμά οτιδήποτε δεν έχει συντηρητικά! Το σπιτικό φαγητό είναι το καλύτερό της, ενώ ακόμα και ένα κεικ φτιαγμένο στο σπίτι από αγνά υλικά, είναι πολύ καλύτερο.

Άλλο ένα μυστικό της είναι η γυμναστική. Περπατάει αρκετά με τα σκυλιά της κάθε πρωί και κάποιες φορές τρέχει αν και το μισεί… Ευτυχώς που ο νέος άντρας στη ζωή της αγαπάει τα σπορ και τη παροτρύνει να γυμναστεί..

Εντάξει δεν μας αποκάλυψε και κάτι που δεν ξέραμε ….Ότι κι αν κάνει πάντως…πέτυχε! Συμφωνείς;

Read More

And More