O 11χρονος που μαγεύει “Το Νησί”!

Ο Μάνος Τσαγκαράκης είναι το αγοράκι που έκανε τους περισσότερους τηλεθεατές που είδαν “Το Νησί”, να κλάψουν.

Στη σειρά υποδύεται τον Δημήτρη Λεμονιά, τον μικρό που κολλά λέπρα και το κρύβει από τους συμμαθητές του, οι οποίοι τον κοροϊδεύουν όταν δεν βουτά στη θάλασσα αγνοώντας το μεγάλο του μυστικό.

Το μυστικό του, όμως, μαθαίνεται και ο 11χρονος περνά στη Σπιναλόγκα, όπου μένει μαζί με την δασκάλα του Ελένη. Εκείνη τον φροντίζει και τον προσέχει σαν να είναι δικό της παιδί.

Σύμφωνα με το περιοδικό “TV Zapping”, ο Μάνος Τσαγκαράκης μένει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και είναι το τελευταίο παιδί που πέρασε από το casting της σειράς και, τελικά, επιλέχθηκε ως ο καλύτερος!

Η νονά του διατηρεί μία από τις ταβέρνες στην Πλάκα, όπου έγινε η επαφή του μικρού με τους ανθρώπους της παραγωγής. Oι σκηνές του γυρίστηκαν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών και στις αργίες από το σχολείο του.

Ο σκηνοθέτης της σειράς αλλά και οι συντελεστές που έπαιξαν μαζί του λάτρεψαν τον μικρό Δημήτρη, με την Κατερίνα Λέχου να έχει δεθεί ιδιαίτερα μαζί του. Το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει εξίσου και πώς να μη γίνει άλλωστε αφού πρόκειται για ένα 11χρονο Κρητικόπουλο που έχει στόφα ηθοποιού και που σίγουρα θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον…

Πολλοί από τους θαυμασές στα group στο Facebook που αφορούν στο “Νησί” δείχνουν το θαυμασμό τους με τα σχόλια τους προς το πρόσωπο του μικρού Μάνου…

Read More

And More