Ποιον γνωστό τραγουδιστή έκαψε… ο ήλιος στα γυρίσματα του νέου του video clip; Φωτογραφίες

“Εδώ στα δύσκολα όλα θα φανούν, αν ό,τι λένε οι καρδιές στ’ αλήθεια το μπορούν. Εκεί που όλοι σταματούν εσύ να προχωράς. Εδώ στα δύσκολα αγάπα με αν τολμάς” τραγουδά ο Νικηφόρος στο νέο του κομμάτι που κυκλοφορεί ήδη από τη Heven Music σε στίχους και μουσική του Άρη Κλεισούρα.

Και χθες τραγούδησε κυριολεκτικά τον τίτλο του τραγουδιού “Εδώ στα δύσκολα” αφού τα πολύωρα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού κάτω από τον Απριλιάτικο ήλιο, του χάρισαν την πρώτη του δύσκολη στιγμή για την άνοιξη, αφού τον έκαψε ο ήλιος. Ο Νικηφόρος βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην παραλία της Βούλας και συγκεκριμένα στην κατασκήνωση του Κ.Α.Α.Π.Β. (παλιό ΠΙΚΠΑ) όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα.

Εκεί μαζί με την ομάδα που συμμετείχε στο video clip, ακολούθησε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μιχαήλ Μαυρομούστακου και το αποτέλεσμα ήταν ένα καλοκαιρινό γεμάτο, χρώματα, θάλασσα και… κατασκευές οριγκάμι video που αποδίδει το χαρούμενο και ερωτικό κλίμα του τραγουδιού.



“Ο Νικηφόρος είναι ο αφηγητής στο video clip, που μας περιγράφει μια ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται στην καλοκαιρινή εκδρομή μιας παρέας στην θάλασσα. Κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας παίζουν οι κατασκευές με την τεχνική του οριγκάμι που στο video clip εμφανίζονται συχνά. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ καλό ενώ ο καιρός βοήθησε πολύ αφού δεν έκανε καθόλου κρύο. Αντίθετα είχε τόση ζέστη και λιακάδα, που ο Νικηφόρος κάηκε από τον ήλιο”, εξηγεί συνεργάτης του τραγουδιστή.

Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

H βάρκα οριγκάμι που στο πλαίσιο του video clip ταξίδεψε στην θάλασσα της Βούλας.


Η πρωταγωνίστρια της ερωτικής ιστορίας που αφηγείται ο Νικηφόρος.



Όσο για το τραγούδι του Νικηφόρου; Άκουσε το στο παρακάτω βίντεο.

Read More

And More