Νικόλαος – Τατιάνα: Τι κάνουν μια μέρα μετά το γάμο τους;

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα ενώθηκαν χθες με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μαζί με τους καλεσμένους τους, διασκέδασαν και γλέντησαν μέχρι πρωίας.

Ευτυχισμένοι αλλά και λίγο κουρασμένοι από τη χθεσινοβραδινή δεξίωση ο Νικόλαος και η Τατιάνα βγήκαν πριν από 20 λεπτά απ’το Ποσειδώνιο. Η Τατιάνα είχε γύρει το κεφάλι της στον ώμο του Νικόλαου κι εκείνος την κρατούσε τρυφερά από τη μέση. Το ζευγάρι χαιρέτησε δια χειραψίας όλους τους ντόπιους και τους φίλησε σταυρωτά.

Κατευθύνθηκαν προς το πλοίο που θα τους πάει στο Πόρτο Χέλι όπου και θα πραγματοποιήσουν ακόμη ένα γαμήλιο πάρτι. Το βράδυ θα επιστρέψουν στις Σπέτσες.

Η λαμπερή Τατιάνα εμφανίστηκε με μία εμπριμέ τουνίκ και flat παπούτσια ενώ ο Νικόλαος με ένα λευκό μπλουζάκι που έγραφε με μεγάλα γράμματα ”GREECE”.

Το ζευγάρι μίλησε με προθυμία στους δημοσιογράφους.

Άκουσε το ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις τους:

H κυρία Ελένη Γκουσγκούνη εργάζεται στον δήμο Σπετσών και είδε το ζευγάρι όταν έφτασε στο ξενοδοχείο μετά τη δεξίωση. ”Ήταν γύρω στις 7:15 όπου είδα το λεωφορειάκι το μικρό. Κατέβηκε ο Νικόλαος με την Τατιάνα και πιάστηκαν χεράκι – χεράκι. Κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο. Πίσω ήταν η Θεοδώρα με τον Φίλιππο οι οποίοι έκαναν μια βόλτα στην πλατεία και μετά επέστρεψαν κι αυτοί. Κάποιοι από τους φίους τους, έβγαλαν τα ρούχα τους και έκαναν μπάνιο. Είναι πολύ απλοί άνθρωποι”, δηλώνει στο TLIFE.

Οι καλεσμένοι αποχωρούν σιγά – σιγά.

Από τους πρώτους που έφυγαν ήταν η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σήμερα το πρωί αποχώρισε και ο σχεδιαστής του νυφικού της Τατιάνας Αngel Sanchez.

Το TLIFE θα σε κρατάει συνεχώς ενήμερη για τις κινήσεις του ζευγαριού.

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More