Νικόλας Αγούδημος: Νέος έρωτας μετά τη Νάνσυ Αλεξιάδη;

Εδώ και δυο μήνες είναι ξανά ερωτευμένος ο εφοπλιστής Νικόλας Αγούδημος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life. Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, εκείνη που έκλεψε την καρδιά του γοητευτικού εφοπλιστή είναι και πάλι μια ξανθιά και εκρηκτική τραγουδίστρια – η προηγούμενη σχέση του ήταν με την Νάνσυ Αλεξιάδη- η Ελεάννα Αζούκη.

/

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γνωριμία του ζευγαριού έγινε αρκετούς μήνες πριν, όσο η Ελεάννα Αζούκη πραγματοποιούσε εμφανίσεις στο πλευρό του Νίνο στο Cabaret. Ο εφοπλιστής από την αρχή έδειξε ενδιαφέρον για εκείνη και μετά το επίμονο φλερτ του άρχισαν να κάνουν πιο στενή παρέα που σταδιακά εξελίχθηκε σε έρωτα.

/
H τραγουδίστρια, σύμφωνα με τη Real Life ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία με το άλογο του Νικόλα Αγούδημου στον λογαριασμό της στο Twitter.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ ο Νικόλας Αγούδημος, που σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα από το Λουγκάνο της Ελβετίας όπου ζούσε για ένα διάστημα, έχει μεταδώσει στην τραγουδίστρια την αγάπη του για την ιππασία. Έτσι οι δυο τους συχνά απολαμβάνουν μαζί το αγαπημένο του σπορ.

Read More

And More