Ντόρα Μπακογιάννη: Με την κόρη της Αλεξία σε πολιτιστική εκδήλωση! Φωτογραφίες

Πριν από τέσσερις μήνες η Αλεξία Μπακογιάννη έκανε την μητέρα της για μία ακόμη φορά ευτυχισμένη γιαγιά, αποκτώντας το τρίτο της παιδί – το πρώτο με τον νυν σύζυγό της Ανδρέα Παπαδόπουλο-. Η Ντόρα Μπακογιάννη έλαμπε τότε από την χαρά της κρατώντας τον μικρό Στάθη (όπως θα ονομαστεί το παιδί) στην αγκαλιά της. Η πρώην υπουργός πόζαρε ξανά χαμογελαστή, αυτή τη φορά δίπλα στην κόρη της, σε κοσμικό event όπου τη συνόδευσε πρόσφατα.

Η γνωστή πολιτικός έχει δηλώσει δημόσια πόσο περήφανη είναι για την κόρη της και για τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, για το οποίο είχε φωτογραφηθεί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Αλεξίας Μπακογιάννη, Ντόρα και Γιώργο. “Είμαι υπερήφανη για τα παιδιά μου. Νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Και οι δυο είναι συναισθηματικοί τύποι αλλά συγχρόνως δουλευταράδες και επιτυχημένοι στη ζωή τους, έχοντας ως εφόδιο τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες τους μεγάλωσα”, έλεγε τότε η ίδια. Και το χαμόγελο της στο πλευρό της κόρης της, το αποδεικνύει.

Μητέρα και κόρη παρακολούθησαν πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου παρουσία αρκετών προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και πολιτικό χώρο. Εκεί βρέθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου (δες εδώ περισσότερα).


Η Ντόρα Μπακογιάννη με την Σοφία Βούλτεψη.

Read More

And More