Πως θα πας στη συναυλία των U2 χωρίς να ταλαιπωρηθείς!

Χιλιάδες είναι οι θαυμαστές των U2 που θα βρεθούν την Παρασκευή στο Ολυμπιακό στάδιο για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα από κοντά. Η προπώληση των εισιτηρίων να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησε πριν από ακριβώς ένα χρόνο και η αναμονή τελειώνει εδώ!

Η προσέλευση του κοινού αναμένεται να είναι τεράστια καθώς άνθρωποι από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα βρεθούν απόψε στο Ο.Α.Κ.Α για να απολαύσουν το εντυπωσιακό θέαμα! Για τον λόγο αυτό, ο ΟΑΣΑ δημιούργησε ειδικά δρομολόγια για την καλύτερη μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα, από τις 12 τα μεσάνυχτα και για μία ώρα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα αναχωρούν από τον σταθμό Ειρήνης ανα πέντε λεπτά.

Δημιουργείται έκτακτη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ με αφετηρία επί της Λεωφόρου Κηφισίας, μεταξύ των οδών Αρτέμιδος και Χωματιανού και τέρμα στην πλατεία Συντάγματος, περίπου κάθε 3 λεπτά.

Τέλος, ενισχύονται τα δρομολόγια της γραμμής 2 της ΑΜΕΛ μεταξύ των σταθμών Αττικής και Συντάγματος, ώστε να πραγματοποιούνται κάθε 7,5 λεπτά ενώ θα ενισχυθεί και η γραμμή 3 ανάλογα με την κίνηση που θα παρουσιαστεί.

Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν προς τον συναυλιακό χώρο, ο οποίος θα γεμίσει με περισσότερες από 70.000 κόσμου είναι τα 410, 550, 500, Α8, Α7, Β7, Χ40, Χ41, Χ,14, Ε14. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλέψου το τηλεφωνικό κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και την ιστοσελίδα http://www.oasa.gr

Για όσες από σας δεν κατάφεραν να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για να μπουν στο στάδιο, το TLife θα είναι εκεί για να σου μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλο το κλίμα!

Read More

And More