M.Obama: “Το να είσαι η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, είναι σα να βρίσκεσαι στην κόλαση”!

H Michelle Obama πιστεύει ότι το να είσαι Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α είναι σαν να βρίσκεσαι στην κόλαση! Αυτό ισχυρίζεται η Carla Bruni ότι απάντησε η Michelle όταν την ρώτησε πως της φαίνεται ο ρόλος της ως Πρώτη Κυρία! “Μην ρωτάς! Είναι κόλαση, δεν το αντέχω!”, ήταν η ακριβής απάντηση της κυρίας Obama!

Λεπτομέριες από την ιδιωτική τους συνέντευξη, που έλαβε χώρα στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης επίσκεψης του Nicola Sarkozy στην Ουάσινγκτον τον περασμένο Μάρτη, έδωσε ένα βιβλίο που φέρει την υπογραφή της φιλόδοξης Carla!

Στο βιβλίο η 42χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας κατηγορεί ανοιχτά την γαλλική κυβέρνηση ότι προσπαθεί να… σκοτώσει τον άντρα της, με τις τόσες υποχρεώσεις που του επιβάλλονται!

Μάλιστα, η κυρία Sarkozy δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να συγκρίνει τον εαυτό της με τις Πρώτες Κυρίες άλλων ηγετών, δηλώνοντας: “Είμαι τόσο διαφορετική από αυτές! Υπήρξα μοντέλο, τραγουδάω και θέλω να συνεχίσω να το κάνω!” Παράλληλα, χαρακτήρισε τον εαυτό της ως “γυναίκα δηλητήριο”!

Δεν διστάζει να δώσει στη δημοσιότητα και μια συζήτηση που είχε με την πρώην γυναίκα του συζύγου της. Όταν η Cecilia την προειδοποίησε ότι ο Nicola, μετά το διαζύγιο τους δεν έχει γυρίσει ακόμη σελίδα στην ζωή του, εκείνη της απάντησε: “Το μοναδικό άτομο στον πλανήτη που δεν παρατήρησε ότι άλλαξε “βιβλίο” στην ζωή τουμ, είσαι εσύ Cecilia”!

Read More

And More