Ονούρ-Σεχραζάτ: Το album της δικής τους ιστορίας αγάπης!

Το ειδύλλιο του Ονούρ και της Σεχραζάτ, στη σαπουνόπερα «BirBin Gece» δηλαδή «Χίλιες και μία νύχτες», καθήλωσε αυτό το καλοκαίρι, πολλές χιλιάδες Ελλήνων στον τηλεοπτικό τους δέκτη. Στην Τουρκία, την περίοδο που προβλήθηκε η σειρά η …μανία ήταν αντίστοιχη, όμως για έναν επιπλέον λόγο. Ο έρωτας της τηλεοπτικής Σεχραζάτ με τον Ονούρ δεν έμεινε μόνο στο σενάριο, αλλά μεταφέρθηκε και στην πραγματική τους ζωή.

Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ (Σεχραζάτ) και ο Χαλίτ Εργκένς (Ονούρ), συναντήθηκαν πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς
“Χίλιες και Μια Νύχτες” το Νοέμβριο του 2006. Ο έρωτας δεν άργησε να “φουντώσει” ανάμεσά τους και να ανατρέψει πολλά από τα δεδομένα της μ’εχρι τότε ζωής τους.

Ο Χαλίτ, όταν συνάντησε την Μπεργκιουζάρ ήταν παντρεμένος με την Γκιζέμ Σοϊσαλί. Διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τον γάμο τους και μάλιστα λέγεται ότι έδωσε στην Γκιζέμ 250.000 τούρκικες λίρες, προκειμένου να αποδεσμευτεί γρήγορα και να μπορέσει να παντρευτεί το συντομότερο την αγαπημένη του Μπεργκιουζάρ.

Μπορεί να πήρε το διαζύγιο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τα προβλήματα. Λίγο καιρό αργότερα, η Γκιζέμ, δεν άντεξε την προδοσία κι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Το περιστατικό αυτό δεν κατάφερε να διαλύσει την σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού, αντίθετα την δυνάμωσε και απέδειξε σε πολλούς ότι ο έρωτας τους ήταν μοναδικός.

Αλλά και η Μπεργκιουζάρ όταν γνώρισε τον Χαλίτ, διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με έναν γοητευτικό Τούρκο, με τον οποιο απασχολούσε συχνά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με την σχέση τους. Φυσικά, όταν βρήκε στο πρόσωπο του Χαλίτ, τον έρωτα της ζωής της, δεν δίστασε ούτε στιγμή να χωρίσει.

Ο γάμος τους έγινε ένα χρόνο πριν, στις 7 Αυγούστου του 2009. Ήταν μια ρομαντική τελετή με 350 καλεσμένους, ανάμεσά τους πολλοί συνάδελφοί τους από την σειρά.


Ο Χαλίτ και η Μπεργκιουζάρ, επιτέλους μαζί!

Στο γάμο της η Μπεργκιουζάρ ήταν τριων μηνών έγκυος. Λίγους μήνες μετά, τον Φεβρουάριο, ήρθε στον κόσμο ο γιός τους Αλή, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους

Ποιοι είναι η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο Χαλίτ Εργκένς;

Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1982. Κατάγεται από μια πολύ αυστηρή πατροπαράδοτη οικογένεια. Μικρή ήταν αγοροκόριτσο και είχε για κατοικίδιο ένα σκατζόχοιρο. Όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της, η καταπίεση που δεχόταν από το περιβάλλον της, καθώς και η συμπεριφορά του υπερπροστατευτικού και αυταρχικού πατέρα της, την οδήγησαν να φύγει από το σπίτι της σε νεαρή ηλικία.

Η αγάπη του για μένα ήταν πολύ μεγάλη και ήθελε πάντα να ελέγχει τη ζωή μου. Ετσι καβγαδίζαμε συχνά», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Όταν έφυγε από το σπίτι της σε νεαρή ηλικία, πήγε στην Αμερική. Εκεί για να επιβιώσει, αναγκάστηκε να κάνει πολλές δουλειές. Εργάστηκε ως σερβιτόρα και μπαργούμαν, αλλά και σε εταιρία καθαρισμού γραφείων.

Τελικά, έπειτα από πολλές απογοητεύσεις και απορρίψεις, κατάφερε να ακολουθήσει το όνειρό της, και να διακριθεί στην υποκριτική. Παράλληλα, ο υπερπροστατευτικός πατέρας της, την ανάγκασε να αλλάξει το επώνυμό της. Έτσι, η Μπεργκιουζάρ Γκογκτζέ έγινε η Μπεργκιουζάρ Κορέλ.

Ο Χαλίτ Εργκένς γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1970. Είναι γιος του γνωστού Τούρκου ηθοποιού Σαΐτ Εργκέντς κι έχει μια αδελφή με νοητικά πρόβλήματα.

Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι η ιδιαιτερότητα της αδελφής του, τον έμαθε πως υπάρχουν μερικές αγάπες που δύσκολα συναντάς στον κόσμο.

Τον Ιούνιο του 2007, παντρεύεται την Γκιζέμ Σο’ι’σελί, όμως ο γάμος τους θα διαλυθεί επεισοδιακά, όταν εκείνος θα γνωρίσει την Μπεργκιουζάρ.

Δείτε φωτογραφίες από το άλμπουμ της ζωής τους

Η Μπεργκιοζάρ με τον γιο της, Αλή

Διακοπές στην Ιταλία

Η Μπεργκιουζάρ, λίγο πριν γεννήσει

Η Μπεργκιουζάρ, στοργική μητέρα.

Ο Χαλίμ έχει πάθος για τις μηχανές

Ονούρ και Σεχραζάτ σε βραδινή τους έξοδο

Στα δύσκολα μαζί!

Στην κηδεία του πατέρα του Χαλίτ

Read More

And More