O Ονούρ και η Σεχραζάτ στο Ζάππειο! Δες φωτογραφίες

Στην ελληνική πρωτεύουσα βρίσκονται από σήμερα ο Χαλίτ Εργκέντζ και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, το ζευγάρι από τις “Χίλιες και Μία Νύχτες” που έχει κλέψει εντυπώσεις και τηλεθεάσεις τους τελευταίους μήνες!

Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ ήρθαν στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της τουρκικής πρεσβείας και του ΑΝΤ1 και αυτή τη στιγμή δίνουν συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πριν μπούνε στην αίθουσα έκαναν κάποιες δηλώσεις στις κάμερες αφού δεν επιτρέπονται να μπούνε μέσα. Αυτό που κάνει πολύ χαρούμενο το ζευγάρι είναι η τεράστια επιτυχία της σειράς “Χίλιες και μία νύχτες” που κάνει στη χώρα μας. Αυτό δείχνει πως Έλληνες και Τούρκοι είναι αγαπημένοι, όπως λένε.

Η Μπεργκουζάρ Κορέλ ή αλλιώς Σεχραζάτ, είπε πως το μεγάλο της όνειρο ήταν να γίνει μπαλαρίνα αλλά δεν μετανιώνει καθόλου που τελικά έγινε ηθοποιός. Την τεράστια αγάπη που παίρνει από τον κόσμο δεν την αλλάζει με τίποτα.

Και οι δύο θα ήθελαν πάρα πολύ να ξαναβρεθούν με την πρώτη ευκαιρία στη χώρα μας.

Το ζευγάρι έφθασε στην Αθήνα με τις τουρκικές αερογραμμές σήμερα το πρωί με σκοπό να βρεθεί στη δεξίωση που παραθέτει ο Τούρκος πρέσβης το απόγευμα για την εθνική γιορτή της χώρας τους στις 29 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια δεξίωση που οργανώνεται κάθε χρόνο, αλλά φέτος θα έχει ιδιαίτερη λάμψη αφού για την περίσταση κλείστηκε το Ζάππειο Μέγαρο και τιμώμενα πρόσωπα θα είναι οι δυο ηθοποιοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα μείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και το μεσημέρι γευμάτισε με τον Τούρκο πρέσβη και τώρα δίνει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους. Το απόγευμα θα βρεθούν στη δεξίωση και το βράδυ θα δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο.

Το ζευγάρι μαζί με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Κατερίνα Γκαγκάκη.

Το ζευγάρι στη συνέντευξη τύπου

Ακόμη, αύριο αναμένεται να επισκεφθούν τα αξιοθέατα της Αθήνας και να περάσουν από το Μουσείο της Ακρόπολης για να δουν τα εκθέματα, αλλά και να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More