Διακοπές στη χλιδή πέρασε η Oprah στην Ελλάδα!

Μια εβδομάδα χλιδάτων διακοπών στην Ελλάδα πέρασε η γνωστή Aμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Οprah Winfrey, η οποία βρέθηκε στο Ιόνιο για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η διάσημη παρουσιάστρια ήρθε στη χώρα μας μαζί με τον Stedman Graham και την συνεργάτιδα της King Gayle, καθώς επίσης και μερικούς ακόμη φίλους για να απολαύσει τα ελληνικά νησιά και να περάσει μερικές μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η Οprah Winfrey με την κολλητή φίλη της King Gayle!
Η Oprah έφθασε στην Ελλάδα με το προσωπικό lear jet, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Από εκεί πέρασε με την παρέα της στην απέναντι όχθη, όπου τους περίμενε ταχύπλοο που θα τους οδηγούσε στον τόπο διαμονής τους. Λίγο αργότερα, μαζί με την παρέα της όργωσε το Ιόνιο με μια από τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς στον κόσμο το “Rising Sun”. Θαύμασε τις ομορφιές της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, της Κέρκυρας, των Παξών και της Λευκάδας. Επισκέφτηκε δυο με τρεις φορές την περιοχή της Λειβαθούς προτιμώντας ωστόσο όχι πολύβουα σημεία, αλλά ήσυχες γωνιές.

Μαζί με τον ιδιοκτήτη του παραθαλάσσιου κέντρο “Waterway” στην Κεφαλονιά!
Όσο για τη διαμονή της… Η Oprah επέλεξε να μείνει στο “Rising Sun” ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα γιοτ του κόσμου. Η συγκεκριμένη θαλαμηγός αγγίζει τα 138 μέτρα και διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα και τζακούζι. Οι επισκέπτες μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα ή να παίξουν μπασκετ στο ειδικό γήπεδο που χρησιμεύει και ως ελικοδρόμιο.

Η πολυτελής κρεβατοκάμαρα!


Η πισίνα και το τζακούζι!

Η Oprah έμεινε εκεί έχοντας όλες τις ανέσεις και φαίνεται πως διασκέδασε πολύ. Μάλιστα δεν παρέλειψε πέρα από τις ομορφιές των Επτανήσων να γευτεί και τις λιχουδιές της περιοχής και να πιει τα ουζάκια της σε παραθαλάσσιο μαγαζί.
Οι χλιδάτες διακοπές της, όμως, διακόπηκαν εξαιτίας ενός δυσάρεστου νέου. Η μητέρα του συντρόφου της Στένμαν Γκράχαμ έχασε τη μάχη για τη ζωή και έτσι το ζευγάρι αποχώρησε εσπευσμένα από το νησί και επέστρεψε στις ΗΠΑ με το ιδιωτικό jet

Το υπερπολυτελές γιοτ “Rising Sun”!

Read More

And More