Ορκωμοσία στο… μαιευτήριο για νεαρή φοιτήτρια που έχασε την τελετή για να γεννήσει!

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για την Juliet Smith την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της, Milo. Ο καρπός του έρωτά της με τον αραββωνιαστικό της όχι μόνο είχε γεννηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα αλλά γεννήθηκε την ημέρα ακριβώς που η Juliet θα φορούσε την τήβενό της και θα στεκόταν στην ορκωμοσία της μπροστά σε όλους για να πάρει το πολυπόθητο δίπλωμα της από το Πανεπιστήμιο Guilford.

“Είχα θυμώσει με το υγιέστατο αγοράκι μου και μετά με τον εαυτό μου γιατί δεν ήθελα φυσικά το πρώτο συναίσθημα που ένιωθα για εκείνον να ήταν αυτό. Απλά είχα προσπαθήσει πολύ σκληρά για το πτυχίο μου και ήθελα από την άλλη να χαρώ απερίσπαστη τις πρώτες μου στιγμές μαζί του” δήλωνε η ίδια αργότερα. Ωστόσο ο θυμός έδωσε πολύ σύντομα την θέση του στα δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

Posted by Juliet Smith on Saturday, May 16, 2015

Αιτία; Η Juliet Smith είχε την ανέλπιστη χαρά να φορέσει τελικά την τήβενο και να παραλάβει το πτυχίο της στο μαιευτήριο όπου και ορκίστηκε. Η επίσημη τελετή ορκωμοσίας της έλαβε χώρα εκεί όταν το προσωπικό του Πανεπιστημίου, οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της έμαθαν για την γέννηση του Milo. Και φυσικά εκείνη τους ευχαρίστησε και μέσω των social media.

“Τις τελευταίες 24 ώρες γέννησα τον γιο μου, πήρα το πτυχίο μου και είδα με τα μάτια μου πόσο όμορφη είναι η ζωή και οι άνθρωποι” έγραψε δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες της από τη σημαντική αυτή ημέρα.

Read More

And More